home » gemeenten »

Gemeente Waalre

Logo Gemeente Waalre

Koningin Julianalaan 19
5582 JV Waalre
Postbus 10.000
5580 GA Waalre
Tel. (040) 228 25 00
E-mail: gemeente@waalre.nl
Website: www.waalre.nl

Waalre | Dé woongemeente in een actieve Brainport Regio

Waalre is een prachtige, groene woongemeente centraal in de Brainportregio. Voor mensen die rust, ruimte, groen en een hoge kwaliteit van leven zoeken, is Waalre het ideale dorp met alle voorzieningen op een steenworp afstand. Basisvoorzieningen als winkelcentra, basisscholen en vele verenigingen vind je in het dorp. 

Binnen enkele minuten zijn de stedelijke voorzieningen van Eindhoven en Valkenswaard te bereiken. Door de ligging aan de A2 en A67 en uitvalswegen naar de Belgische grens is Waalre uitstekend bereikbaar. Deze groene gemeente biedt daarom ook voor ondernemers en investeerders talrijke kansen en mogelijkheden.

Kantorenpark Diepenvoorde

Bent u op zoek naar een goed bereikbaar, modern en groen kantorencomplex? Ga eens kijken bij het kantorenpark Diepenvoorde, gelegen aan de A2/A67 bij Eindhoven, afslag Waalre. Het kantorencomplex is snel en goed bereikbaar en vormt een goede uitvalsbasis voor het bezoeken van klanten en zakenpartners door het hele land. Deze locatie is uitstekend geschikt voor (inter)nationaal georiënteerde bedrijven.

Middenin Brainport 

Het kantorenpark is ruim opgezet. Het complex ligt in de innovatieve Brainport regio en dichtbij de Hightech campus Eindhoven,de TU/e, ASML en Maxima Medisch Centrum. Ideaal voor bedrijven en bureaus die bezig zijn met het ontwikkelen van creatieve en innovatieve producten en diensten. 

Meer informatie 

Wilt u meer informatie over ondernemen in Waalre neem dan contact op met de gemeente Waalre en vraag naar onze bedrijfscontactfunctionaris: Ralf Jongen