home » gemeenten »

Gemeente Zaltbommel

Logo Gemeente Zaltbommel

Hogeweg 11
5301 LB Zaltbommel
Postbus 10.002
5300 DA Zaltbommel

Tel. 140418

E-mail: gemeente@zaltbommel.nl
Website: www.zaltbommel.nl

De stad Zaltbommel en de omliggende dorpen van de gemeente kennen diverse vormen van industrie, detailhandel en midden - en kleinbedrijf.

Het gebied, met bijna 30.000 inwoners kenmerkt zich door een goede arbeidsmentaliteit, veel werkgelegenheid en een lage werkloosheid. Dit, en voldoende oppervlakte voor nieuwe en grootschalige bedrijvigheid, maakt Zaltbommel tot een aantrekkelijke vestigingslocatie.

Op dit moment is de leegstand van winkelpanden minder dan 7%. Dit is onder het landelijke gemiddelde van de leegstand in winkelgebieden.

Bedrijventerreinen

Zaltbommel zet zich met de ontwikkeling van bedrijventerrein de Wildemangoed op de kaart. Dit terrein is geschikt voor allerlei soorten bedrijvigheid als industrie, logistiek, transport en distributie. Zelfs de allergrootste bedrijven vinden hier ruimte. Vlakbij de Wildeman liggen andere robuuste bedrijventerreinen.

De Wildeman te Zaltbommel

De Wildeman I is het nieuwste bedrijventerrein van Zaltbommel. Dit duurzame, veilige en uitstekend bereikbare terrein ligt vlak aan de A2. 

De Ooijk te Zaltbommel

Bedrijventerrein De Ooijk ligt dichtbij het NS-station in Zaltbommel. 

Van Voordenpark en Koxkampen te Zaltbommel

Bedreiventerrein Van Voordenpark en Koxkampen ligt ingeklemd tussen de A2 en het spoor en kent een grote verscheidenheid aan bedrijven, fabrieken en grootschalige detailhandel. 

De Waluwe

Kantorenlocatie De Waluwe ligt ten westen van de A2 in Zaltbommel. 

Veilingweg

Dit is het oudste bedrijventerrein van Zaltbommel. De Veilingweg ligt ten oosten van de A2 in Zaltbommel en direct aan de spoorlijn. 

Rondgang Middelkampseweg en A2 Logistics te Gameren

Dit zijn bedrijventerreinen voor lokale bedrijven aan de rand van het dorp Gameren en liggen langs de N322, vlakbij Zaltbommel. 

Kraaijenhoef te Brakel

Kraaijenhoef is een bedrijventerrein voor lokale bedrijven aan de rand van het dorp Brakel, de grootste dorpskern van de gemeente Zaltbommel. 

De Ormeling Nederhemert Noord

Op bedrijventerrein De Ormeling ligt in Nederhemert-Noord. Hier zitten vooral lokale bedrijven.

Bedrijventerreinuitgifte en grondprijzen

De gemeente verzorgt de uitgifte van bedrijventerreinen in Zaltbommel volgens het beleid van de gemeente en provincie.