Convention Bureau Gelderland

Logo Convention Bureau Gelderland

Dorpsstraat 14
6661 EK Elst
Postbus 156
6660 AD Elst

Tel. (0481) 366260

E-mail: info@conventionbureau.nl
Website: www.conventionbureau.nl

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocaties of een passende locatie voor uw congres, conferentie , vergadering of andere zakelijke bijeenkomst?

Van vergaderlocaties tot conferentieoord, van feestlocatie tot congrescentrum, bij Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen  treft u een uitgebreid overzicht van de inspirerende locaties die regio Arnhem Nijmegen u te bieden heeft.

Benieuwd naar de locaties? Neem hier een kijkje voor de zaalhuur mogelijkheden.

Over Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen

Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen helpt u kosteloos en onafhankelijk bij de organisatie van alle soorten bijeenkomsten (bijv. vergaderingen, evenementen, congressen & bedrijfsfeesten).

Naast locatie advies promoot Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen de regio ook als bestemming voor zakelijke en feestelijke evenementen, congressen, trainingen, workshops, symposia en andere bijeenkomsten van zakelijke aard door middel van:

  • Hulp bij het inventariseren van hotelprijzen en beschikbaarheid voor uw bijeenkomst
  • Inventarisatie van beschikbaarheid en coördineren van het offerte traject bij de locaties in de regio Arnhem Nijmegen
  • Organisatie van site inspecties
  • Advies inzake social- en partner programma's
  • Advies en ondersteuning bij het organiseren van uw bijeenkomst door inzet van ons netwerk
  • Directe lijn naar VVV / UITburo voor foldermateriaal, plattegronden en relatiegeschenken

Op Conventionbureau.nl vindt u regelmatig interessante aanbiedingen voor bijvoorbeeld vergaderarrangementen en bijeenkomsten. Ook vindt u er actueel nieuws van de locaties in de regio.

Food, Health, Wellness & EMT

Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen is de vele bedrijven in de regio graag van dienst.Veel bedrijven  zijn continu in ontwikkeling met de thema's voedsel, gezondheid, wellness en innovatie. De regio kent een groot aantal kennisinstituten op het gebied van "Food" en "Health" zoals de Radboud Universiteit Nijmegen, de Hogeschool Arnhem Nijmegen, Stichting Health Valley, Stichting Food Valley, de Universiteit van Wageningen alsmede diverse aan deze thema's gerelateerde bedrijven. Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen biedt aan deze bedrijven een platform ter bevordering van de kennisuitwisseling en zakelijke bijeenkomsten in de regio Arnhem Nijmegen. Convention Bureau brengt organisatoren en decisionmakers van zakelijke bijeenkomsten rondom deze thema's samen met de juiste aanbieders van locaties  en accommodaties in de regio.

Gelderland levert je mooie streken!

Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen werkt intensief samen met Apeldoorn Congresstad om provincie Gelderland te promoten als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten in het project Gelderland levert je mooie streken. In ontspannen sfeer verkent u de mogelijkheden van bijeenkomsten in Gelderland terwijl u geniet van een heerlijke lunch geserveerd vanuit de speciale Gelderland promotie caravan. Ontdek ook welke streken Gelderland u te bieden heeft. Lees meer over het project Gelderland levert je mooie streken.
Lees meer over het project Gelderland levert je mooie streken.

Interview met de instantie

Wat is de core business van jullie organisatie? De promotie van de regio Arnhem Nijmegen als bestemming voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Hoe is jullie organisatie ontstaan? Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen is onderdeel van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) en is in 2005 opgericht om de groeiende vraag naar locatie advies voor congressen, vergaderingen etc. te beantwoorden. Daarnaast verzorgt het Convention Bureau de marketing, promotie en acquisitie van de regio richting diverse doelgroepen in samenwerking met haar partners (hotels, accommodaties, musea en evenementenbedrijven). Wat maakt jullie organisatie uniek? De 1 loket functie voor meeting- en eventplanners. Zij kunnen hun vraag naar locatieadvies bij ons neerleggen en wij zoeken uit welke locaties op basis van wensen of budget geschikt zijn.  Daarnaast worden decisionmakers tegenwoordig door veel vertegenwoordigers van hotels, ketens en andere aanbieders benaderd om hun...

Volledig interview »