Convention Bureau Veluwe | Arnhem | Nijmegen

Logo Convention Bureau Veluwe | Arnhem | Nijmegen

Dorpsstraat 14
6661 EK Elst

Tel. (088) 3660260

E-mail: info@conventionbureau.nl
Website: www.conventionbureau.nl

Gelderland levert je mooie streken…

Zakelijk heeft Gelderland zoveel te bieden! Niet alleen mooie streken, maar ook stijlvolle,  professionele of juist bijzondere locaties. Regio Arnhem, Rijk van Nijmegen en de Veluwe hebben een rijke historie én bruisen van de innovatieve ontwikkelingen op het gebied van Energie en Milieutechnologie, Sport, Health en Food. Het team van Convention Bureau Gelderland staat voor je klaar om samen een onvergetelijk succes van je bijeenkomst in Gelderland te maken.

Vergaderlocatie of zakelijk evenment

Ben je op zoek naar de meest geschikte locatie voor je vergadering of zakelijk evenement? We kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat terwijl er in Gelderland voor elke bijeenkomst een passende locatie te vinden is! Convention Bureau Gelderland kent de regio en helpt meetingplanners en managementassistenten graag kosteloos met een onafhankelijk advies op maat.

Naast het ondersteunen van meetingplanners initieert Convention Bureau Gelderland diverse projecten om zakelijke bijeenkomsten naar Gelderland te trekken. We richten ons hiermee vooral op  branches die zakelijk gezien kenmerkend zijn voor de provincie: Food (rondom Wageningen) en Health (rondom Nijmegen). Daarnaast zijn ook de ontwikkelingen in de branche van de Energie & Milieutechnologie een speerpunt.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Convention Bureau Gelderland geeft kosteloos advies en ondersteuning bij de organisatie van vergaderingen, congressen en andere bijeenkomsten. We adviseren je over de best passende locaties en kunnen desgewenst een site-inspectie inplannen. Dat bespaart je veel zoekwerk en kostbare tijd. Eenmaal de juiste locatie gevonden? Dan verloopt de samenwerking verder tussen jou en de locatie.

Onze regio heeft zoveel moois te bieden, juist ook op zakelijk vlak. Door regionaal de krachten te bundelen en als een gezamenlijk merk naar buiten te treden, is er directe herkenning en daarmee meer effect. De kracht van regionale samenwerking voor landelijk bereik!