Health Valley

Logo Health Valley

Novio Tech Campus gebouw M
Transistorweg 5r
6534 AT Nijmegen

Tel. (024) 3558737

E-mail: info@healthvalley.nl
Website: www.healthvalley.nl

Over Health Valley

Health Valley Netherlands is hét innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health. Bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden ontmoeten, verbinden en versterken elkaar via Health Valley. Door innovatie-, markt- en ondernemerskracht te bundelen, geven onze partners een onmiskenbare impuls aan de zorg.

In Nederland en daarbuiten werken we actief samen aan thema’s als personalised medicine, robotics & medical devices, e-health en bouwen en wonen in cure en care. Samen brengen we technologie naar de zorg. Zorgvragen en -behoeften naar ontwikkelaars. En innovaties naar de patiënt. Daarmee leveren we een bijdrage aan het verbeteren en toegankelijk houden van de gezondheidszorg én stimuleren we economische groei.

Health Valley Netherlands

Health Valley Netherlands: hét innovatienetwerk voor de zorg. Health Valley is niet zomaar een netwerk, maar het grootste netwerk in Life Sciences & Health van Nederland. En daar zijn we trots op, net als op de vooruitzichten: het aantal partners blijft groeien. De hoeveelheid succesvolle matches neemt toe. Events, focus en ondersteuning geven steeds beter en gerichter invulling aan de behoeften van onze partners. We verstevigen onze positie op nationaal én internationaal niveau, nu en in de toekomst.

Visie

In de toekomst worden diagnostiek en behandeling steeds meer persoonsgericht. Het zorgaanbod, in zowel de cure als de care, raakt steeds meer geïntegreerd rond de patiënt. Ook krijgt preventie steeds meer aandacht. Innovatie in de sector Life Sciences & Health vergt verbinding tussen vraag en aanbod en samenwerking tussen bedrijfsleven, zorg, kennisinstellingen en overheid. Door deze samenwerking wordt het mogelijk om tot de noodzakelijke technologische innovaties, nieuwe medicijnen en andere werkwijzen te komen.

Missie

Health Valley versterkt de innovatiekracht van Nederlandse bedrijven en zorgaanbieders door verbinding en samenwerking te stimuleren. Netwerkorganisatie Health Valley draagt daarmee bij aan het creëren van bestendige bedrijvigheid en aan betaalbaarheid, toegankelijkheid en kwaliteit van de gezondheidszorg.

Interview met de instantie

Foto: Chris Doomernik, directeur bij Health Valley Op donderdag 9 maart organiseert het innovatienetwerk het Health Valley Event in Cinemec in Nijmegen. Bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen, overheden en investeerders ontmoeten, verbinden en versterken elkaar via Health Valley. Door het samenbrengen van kennis, technologie en business verbetert de gezondheidszorg en krijgt de economie een enorme stimulans. Innovatie in Life Sciences & Health “Donderdag 9 maart 2017 is voor veel mensen die bezig zijn met innovatie in de gezondheidszorg dé belangrijkste dag in het kalenderjaar. Zo’n 1100 bezoekers uit binnen- en buitenland komen bij elkaar om te netwerken, inspiratie op te doen en innovaties te ervaren, zien en voelen. We hebben een dynamische beursvloer waar bedrijven en instellingen hun innovaties presenteren, er zijn lezingen van nationale én internationale sprekers, een investorslounge waar investeerders en scale-ups elkaar kunnen...

Volledig interview »