NLO

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede
Postbus 29720
2502 LS Den Haag

Tel. (0318) 707000

E-mail: info@nlo.eu
Website: www.nlo.eu

In een innovatieve, kennisintensieve markt is de waarde van een organisatie voor een groot deel afhankelijk van intellectuele eigendomsrechten, zoals octrooien, merken en modellen. Het beschermen van uw intellectuele eigendom vergt een zorgvuldige aanpak. Een goede octrooi-, merken/modellenstrategie bespaart kosten en kan u geld opleveren.

De ideeën, innovaties en merken van onze klanten optimaal beschermen en versterken, met een scherp oog voor de markt waarin deze opereren. Dat is al 125 jaar de kern van NLO (Nederlandsch Octrooibureau).

Concrete resultaten

De manier waarop wij dit doen ligt besloten in zes woorden: innovatie, expertise, passie, teamwork, creativiteit en ervaring. Mooie woorden die pas meerwaarde hebben als ze worden omgezet in concrete resultaten waar u van profiteert.

Onze 130 professionals werken iedere dag met succes voor deze concrete resultaten. Wij zijn dan ook een van de grootste Europese adviesbureaus op het gebied van Intellectuele Eigendom en scoren steevast een toppositie in de jaarlijkse onderzoeken van wereldwijde vakbladen.

Locaties NLO

De locaties van onze vestigingen - in Den Haag, Ede en Eindhoven - zijn gekozen met uw belang scherp op het netvlies. Zo staat ons hoofdkantoor in het internationaal georiënteerde Den Haag, op steenworp afstand van de rechtbank, het Europees Octrooibureau, NL Octrooicentrum en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom. De vestiging in Ede staat in het Nederlandse brandpunt van agrotechniek, life sciences en voedingsmiddelentechnologie. Het kantoor in Eindhoven staat in het hart van de Nederlandse high-techregio, met veel activiteiten als het gaat om mechatronica, nanotechnologie en automobielindustrie.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!