Pivot Park

Logo Pivot Park

Bezoekadres:
Kloosterstraat 9
5349 AB Oss
Postadres
Industrielaan 63
5349 AE Oss

Tel: 0412-846010

E-mail: info@pivotpark.com
Website: www.pivotpark.com

Pivot Park is een hechte community van tientallen bedrijven in de life sciences. Samen omvatten we het gehele speelveld van farmaceutische R&D. Van target discovery tot en met de klinische productie van geneesmiddelen: het kan allemaal, hier in Oss!

Succesvol starten en doorgroeien 

Pivot betekent ‘spil’ of ‘draaipunt’. Iets of iemand waar alles om draait en dat is precies de rol die we elke dag vervullen. Hoe? Door state-of-the-art kernfaciliteiten bereikbaar te maken voor ambitieuze life sciences-bedrijven, dankzij flexibiliteit en maatwerk. Zo bieden we dé plek om succesvol te starten en door te groeien. En samen met andere bedrijven bij te dragen aan een gezonde maatschappij. Pivot Park bestaat sinds 2012 en is een initiatief van MSD, provincie Noord- Brabant, de gemeente Oss, twee ministeries en de BOM.

Pivot Park - community van open innovatie

Pivot Park is méér dan alleen een werkplek! Pivot Park is de spil in een bloeiend netwerk van bedrijven en kennisinstellingen die direct en indirect betrokken zijn bij innovatief onderzoek op het gebied van life sciences. We bieden onderdak aan een verscheidenheid aan bedrijven, met gespecialiseerde kennis, in een open innovatiecultuur. We bieden een boeiende omgeving waar samenwerking en diversiteit centraal staan. Nieuwe én bestaande life-sciencesbedrijven hebben hier de mogelijkheid elkaar te inspireren tijdens netwerkbijeenkomsten, projectmatige samenwerkingen of wetenschappelijke congressen.

From Target to Market

In Oss richten wij ons op de volledige breedte van farmaceutische R&D, vanaf het eerste fundamentele onderzoek en farmaceutische ontwikkeling van nieuwe kandidaat geneesmiddelen. Uitstekende faciliteiten en infrastructuur voor onderzoek en ontwikkeling maken dit mogelijk. Maar ook met uitstekende voorzieningen voor de productie van klinisch proefmateriaal tot commerciële geneesmiddelen.

Hoogwaardige faciliteiten

State-of-the-art kernfaciliteiten: dankzij flexibiliteit en maatwerk maken we ze beschikbaar voor ambitieuze bedrijven in life sciences. Een hoogwaardige infrastructuur zorgt voor een solide vertrekpunt.

Pivot Park Screening Centre

Het Pivot Park Screening Centre (PPSC) biedt een Open Access lab voor laboratoriumautomatisering. Tevens biedt het PPSC een High Throughput Screening faciliteit met state-of-the-art robotopstellingen en een stoffenbibliotheek van meer dan 300.000 stoffen.