Senzer

Logo Senzer

Montgomeryplein 6
5705 AX Helmond

Tel. (0492) 58 24 44

E-mail: info@senzer.nl
Website: www.senzer.nl

Helpt bedrijven bij het grijpen van kansen: één punt voor ál uw ondernemersvragen

U hebt een bedrijf in Helmond-De Peel en hebt een vraag of probleem op gebied van personeel, organisatie of financiën?! Dat kan een acuut probleem zijn, zoals een moeilijk te vervullen vacature, een langdurig zieke werknemer of een arbeidsconflict. Maar kan ook gaan over het optimaliseren van de werkprocessen in uw bedrijf of het verhuizen naar een nieuw pand. Of zelfs een vraag op het gebied van krediet, start up of juridische zaken. Noem maar op…..
Geen zorgen, één telefoontje naar Senzer en u wordt verder geholpen. Wij bieden u één punt voor álle ondernemersvragen.

Senzer beschikt over een deskundig accountteam dat u graag vooruit helpt. Wij helpen, adviseren, klankborden en ondersteunen. Altijd met een oplossing op maat, die zowel financieel als maatschappelijk verantwoord is. Wij bieden toekomst in werk.

Hoe? Wij hebben -als officieel werkbedrijf- zelf unieke oplossingen en dienstverlening in huis. Denk bijvoorbeeld aan: voldoen aan afspraak garantiebanen, detacheringsoplossingen individueel of in groep eventueel met loonkostensubsidie en jobcoaching, Bijstandsregeling voor zelfstandigen en  certificering MVO. Voor de overige zaken hebben we snelle en korte lijntjes in ons enorm netwerk van specialisten en overheid.

Ook kijken wij altijd verder om te zien of er een vraag onder uw vraag is, of een probleem achter het probleem. Wij kijken graag verder dan onze neus lang is.

Een vraag of probleem bij het ondernemen? Bel met Senzer, tel. (0492) 58 24 44.