SportZeeland

Logo SportZeeland

’s-Heer Elsdorpweg 12,
4461 WK Goes
Postbus 310,
4460 AS Goes
Tel. (0113) 277 133

Email: info@sportzeeland.nl
Website: www.sportzeeland.nl

Uw partner voor een vitaal en actief leven

SportZeeland is hét Zeeuwse servicepunt voor een vitale en actieve leefstijl. Wij zijn de verbindende schakel tussen de provincie, gemeenten en de sportsector. Samen werken wij aan Zeeland als een gezonde en sportieve provincie. Vanuit ons bureau in Middelburg adviseren, begeleiden en ondersteunen onze deskundige en enthousiaste medewerkers gemeenten, sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, bedrijven en sporters op het gebied van een vitale en actieve leefstijl.

Vitale werknemers zorgen voor een vitale organisatie

Werkgevers die vooruitkijken investeren in de gezondheid van hun werknemers. Zij zijn immers uw grootste bedrijfskapitaal. Een gezonde leefstijl en voldoende beweging houdt werknemers vitaal. Dit betekent een duurzame inzetbaarheid, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Steeds meer bedrijven zetten zich hiervoor in. SportZeeland kan u hierbij helpen. Wij bieden een traject aan waarbij we een vitaliteitsbeleid op maat ontwikkelen voor uw organisatie. Door middel van individuele healthchecks en concrete interventies begeleiden onze consulenten uw bedrijf naar een vitale organisatie. Daarnaast kunnen wij promotionele ondersteuning bieden door middel van een eigen webcommunity en het organiseren van interne campagnes zoals ‘de fitste werknemer’ of ‘de fitste afdeling’.

Evenementen

Wilt u een team- of personeelsdag met een sportief tintje organiseren? Dan bent u bij SportZeeland aan het juiste adres. Met onze kennis en expertise op het gebied van sport en ons brede professionele netwerk, kunnen wij u een uitgebreid pakket aan sport- en workarrangementen bieden.  Onze arrangementen staan garant voor teambuilding, ontspanning en gezelligheid.     

Sta sterk in je werk

Tenminste 15% van de Nederlandse werknemers krijgt tijdens het werk wel eens te maken met verschillende vormen van grensoverschrijdend gedrag. Conflicten met klanten, maar ook tussen collega’s onderling kunnen grote gevolgen hebben voor de werksfeer en de psychische gezondheid van werknemers. SportZeeland heeft een landelijk erkende methodiek ontwikkeld waarmee wij uw werknemers trainingen kunnen aanbieden op het gebied van fysieke- en mentale weerbaarheid, communicatie en conflicthantering. Dankzij onze tien jaar ervaring kunnen wij ons programma geheel op maat aanbieden. Uw werknemers zullen meer zelfvertrouwen krijgen en met plezier naar het werk komen.

Maatwerk

Dankzij ons brede en professionele netwerk in Zeeland zijn wij in staat om u een maatwerktraject aan te bieden. Graag denken wij met u mee om uw wensen en behoeften te vervullen. Onze organisatie staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid, deskundigheid en kwaliteit.