Switch

Kousteensedijk 7
4331 JE Middelburg

Tel. (0118) 68 25 80
Email: info@maakdeswitch.nl
Website: www.maakdeswitch.nl

Switch

Iedereen kan bijdragen aan oplossingen. Door om te schakelen. Door ánders te leven, ánders te consumeren en ánders te ondernemen. Switch stimuleert duurzaam en rechtvaardig gedrag. In het bijzonder dat van consumenten en producenten. Switch samen naar duurzaam en rechtvaardig.

Ondernemers uit het MKB

Overal hoor je over een krimpende markt. Maar u weet dat u met uw kracht en verbeeldingskracht ver kunt komen. U verdient graag een goedbelegde boterham, maar u wilt ook een leefbare wereld voor de volgende generatie.
Daarom zoekt u voor uw bedrijf naar concrete ideeën die goed zijn voor de omgeving, voor uw mensen en voor uw portemonnee. Voor nu en voor later. Waar vindt u die goede ideeën? Switch organiseert vanuit het programma`MVO Loont’ activiteiten voor MKB’ers.

MVO tips & tools

Switch ondersteunt ondernemers die willen starten met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Switch biedt MKB'ers concrete stappenplannen, tips & tools en diverse producten. Samen met ondernemersverenigingen, brancheorganisaties en lokale overheden organiseert Switch verschillende activiteiten Voor MKB’ers in Zeeland en Noord-Brabant zoals:

  • Inspiratiebijeenkomsten
  • Duurzaam Doe Je Zelf-show
  • MVO excursies
  • Gemeentelijk MVO-prijs
  • Eerlijke winkelroute

Contactpersoon van Switch voor ondernemers in Zeeland is Pascal Elegeert, p.elegeert@maakdeswitch.nl, (0118) 682 580, www.maakdeswitch.nl.

Ook voor ondernemers in Noord-Brabant is Pascal Elegeert contactpersoon.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!