Artikelen TNO

Nieuws

Farma & Zorg TNO en LUMC starten Nederlands innovatiecentrum voor leefstijlgeneeskunde

Vanuit de grondgedachte dat verandering van leefstijl een van de belangrijkste bouwstenen is in de genezende zorg van morgen, hebben TNO en LUMC de handen ineen geslagen en een programmaovereenkomst getekend voor het Nederlands Innovatiecentrum voor Leefstijlgeneeskunde (NILG).

Bedrijfsnieuws

Innovatie & MVO Eerste MKB Knowlegde Deal ondertekend

Koninklijke Metaalunie voorzitter Fried Kaanen, voorzitter van MKB-Nederland Michaël van Straalen en Paul de Krom, bestuursvoorzitter TNO hebben gezamenlijk de eerst MKB Knowledge Deal ondertekend.

Ondernemerstips

Zakelijke dienstverlening Inzicht in uw investering in duurzame inzetbaarheid van werknemers

Wat werkt en wat niet? Als het gaat om duurzame inzetbaarheid van werknemers, laat de Kosten Baten Tool Duurzame Inzetbaarheid (KOBA-DI) van TNO voor het eerst een helder licht vallen op wat eerst onbekend terrein was.

Projecten

Agrofood & Biobased ARBAHEAT start met onderzoeksproject naar ombouw van kolencentrale tot biomassa energiecentrale

In november start het Europese ARBAHEAT consortium met een onderzoeksproject om een van de modernste kolencentrales ter wereld, de kolencentrale van ENGIE in Rotterdam, om te bouwen naar een biomassagestookte centrale.

Interviews

Innovatie & MVO Industrie smarter door internet of things

Het versterken van de Nederlandse industrie door maximaal gebruik te maken van de nieuwste informatie en technologische ontwikkelingen, dat is het uitgangspunt van Smart Industry. Een interview met Arnold Stokking, Managing Director Industrial Innovation bij TNO.