Visit Brabant Convention Bureau

Logo Visit Brabant Convention Bureau

Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk

Tel. (013) 303 03 90

E-mail: info@conventionbureaubrabant.nl
Website: www.conventionbureaubrabant.nl

Bent u op zoek naar een locatie voor uw vergadering, training of congres of zoekt u een origineel idee voor uw bedrijfsfeest of bedrijfsevenement?

Convention Bureau Brabant adviseert u in het vinden van de juiste locatie, vragen offertes voor u op en verzorgen locatiebezoeken/site inspecties. Dit maakt voor u het oriëntatietraject eenvoudig, efficiënt en  overzichtelijk. U kunt kosteloos gebruik maken van onze service en expertise doordat wij financieel gedragen worden door de bij ons aangesloten organisaties, locaties en accommodaties in de regio.

Advies aanvragen of  locatiebezoek plannen

Wij adviseren u graag in het vinden van een locatie die nét even anders is. Wilt u advies aanvragen of een locatiebezoek plannen? Neem dan contact op via 073 - 7820200 of mail naar info@conventionbureaubrabant.nl.

Over Convention Bureau Brabant

Convention Bureau Brabant is een Destinatie Management Organisatie met als doel het versterken van de zakelijke toeristische positie in Noord Brabant. Dat doen we door het vermarkten van de provincie en de diverse gebiedsdelen, de Brabantstad-steden als ook de overige steden en dorpen die Brabant rijk is. Convention Bureau Brabant is ontstaan in 's-Hertogenbosch.

Vanuit de provincie hoofdstad bedienen we eerst de "thuismarkten", de stad Den Bosch en de omliggende regio. Daarna(ast) zoeken we strategische én praktische samenwerking met steden als Eindhoven, Tilburg, Breda en Helmond. Samen beschikken de Brabantse steden over uiteenlopende unieke voorzieningen die Brabant als bestemming uitermate geschikt maken voor de zakelijke reiziger. Met name voor de Professional Conference Organiser, de Meeting Planner als ook de Event Organisers is Brabant dé nog onontdekte bestemming. Laat u verrassen; kies voor Brabant!

Subdoelen Convention Bureau Brabant

  • Het ontwikkelen en beheren van het zakelijk toerisme in Brabant;
  • Het aantrekken en betrekken van nieuwe participanten, accommodaties en toeleveranciers;
  • Het initiëren en uitvoeren van marketing- en promotieactiviteiten in binnen- en buitenland;
  • Samenwerking op marketinggebied tussen verschillende partijen in Brabant;
  • Faciliteren, ondersteunen, initiëren en versterken van evenementen;
  • Adviseren van organisaties op het gebied van de organisatie van evenementen

Deelnemer worden van het Convention Bureau Brabant?

Wilt u uzelf profileren als zakelijke locatie / accommodatie in Brabant? Word dan partner van Convention Bureau Brabant en neem deel aan de vele marketing en promotie activiteiten in binnen- en buitenland.

Als partner van het Convention Bureau Brabant profiteert u van de vele marketing en promotie activiteiten die het Convention Bureau Brabant onderneemt om de regio te profileren als zakelijke bestemming. Uw locatie / accommodatie wordt door het Convention Bureau actief gepromoot op onder andere beurzen, workshops en evenementen, middels actieve acquisitie richting diverse doelmarkten, maar ook via vermeldingen op diverse websites, een eigen pagina op conventionbureaubrabant.nl en een factsheet in het Convention Bureau Brabant Magazine.

Meer weten?

Wilt u meer weten en bent u geïnteresseerd in het activiteitenplan van Convention Bureau Brabant? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 073 - 7820200.

Interview met de instantie

Brabant Business Brains en Hospitality Heart Brabant heeft een gemoedelijk (Hospitality Heart) en bourgondisch karakter aan de ene kant en is een innovatieve kennisregio (Business Brains) aan de andere kant. Een perfecte combinatie voor de buitenlandse én Nederlandse zakelijke bezoeker. De regio beschikt over alle faciliteiten voor kennisoverdracht, waardevolle contacten én bourgondisch genieten. Brabantse agenda Agrifood en HighTech staan hoog op de economische en politieke agenda van Brabant. Het draait hierbij vooral om samenwerking tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid. Brabant is een uitermate geschikte regio om deze partijen met elkaar in contact te brengen. Eindhoven staat bijvoorbeeld bekend om haar expertise op het gebied van design, innovatie en high tech, terwijl Den Bosch juist bekend is om haar bourgondische karakter. Vijf Brabantse steden Brabant heeft een breed scala aan historische (kastelen, kerken) en industriële locaties...

Volledig interview »