VisitBrabant Convention Bureau

Logo VisitBrabant Convention Bureau

Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk

Tel. (013) 303 03 90

E-mail: conventionbureau@visitbrabant.com
Website: www.visitbrabant.com/conventionbureau

VisitBrabant Convention Bureau

VisitBrabant Convention Bureau is de onafhankelijke service-organisatie voor meeting planners, PCO’s en andere professionals die ondersteuning wensen bij het vinden van de perfecte locatie voor meetings, incentives, conferenties en/of events.

Van oudsher wordt Brabant getypeerd als gemoedelijk en gastvrij, maar inmiddels biedt Brabant ook de snelst groeiende economie van Nederland op basis van high tech, innovatie, samenwerking en creativiteit. Brabant is dé plek waar de toekomst vormgegeven wordt. Die geest ervaart u dan ook bij al onze locaties, in de dynamiek van de stad tot in de luwte van het Brabantse natuurschoon.

Uiteraard helpen wij u graag met de zoektocht naar een geschikte locatie voor uw congres, vakbeurs, business meeting, personeelsfeest, productpresentatie en /of vergadering. Bekijk een kleine greep uit het ruime aanbod congres- en vergaderlocaties in Noord-Brabant die wij van harte aanbevelen.

Voor meer locaties, mogelijkheden, social tours of toeleveranciers, bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.