VNO-NCW Midden

Logo VNO-NCW Midden

Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn

Tel. (055) 5222606

E-mail: info@vno-ncwmidden.nl
Website: www.vno-ncwmidden.nl

Over VNO-NCW Midden

VNO-NCW Midden is een van de vijf regionale verenigingen van VNO-NCW in Den Haag, de grootste werkgeversorganisatie van Nederland. VNO-NCW behartigt de ondernemersbelangen op internationaal en nationaal niveau, de regioverenigingen doen dat op provinciaal en regionaal niveau.

Werkgebied

VNO-NCW Midden is georganiseerd in regio’s in vier provincies: Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Door de structuur van de vereniging weten we wat er speelt in de regio’s. Elke regio heeft een eigen bestuur, bestaande uit ondernemers uit de regio. Zij maken zich niet alleen sterk voor een economisch vitale regio, maar organiseren ook het netwerk. Dat doen ze samen met een regiomanager, hét aanspreekpunt voor de leden. Voor ruim 1.900 aangesloten leden – ondernemers en werkgevers met een eindverantwoordelijke positie - organiseert VNO-NCW Midden meer dan honderd ledenbijeenkomsten per jaar.

Verenigingsdirecteur: Karel Heijink

Regiokaart VNO-NCW 2018

Lidmaatschap VNO-NCW Midden

Ondernemers die lid zijn van VNO-NCW Midden maken actief deel uit van een vereniging die zich inzet voor de belangen van ondernemers in de regio. Het netwerk van collega-ondernemers komt regelmatig bijeen voor contact, kennisuitwisseling en informatie. Alle activiteiten vind je in de Agenda. Wim Luimes, managing director van Telecats is enthousiast over de samenwerking met VNO-NCW Midden. "VNO-NCW Midden komt goed op voor de belangen van ondernemers in Twente", aldus Luimes.

Interview Marcel Hielkema

VNO-NCW weet wat er leeft bij ondernemers

Marcel Hielkema

Het bevalt Marcel Hielkema heel goed, het voorzitterschap van werkgeversorganisatie VNO-NCW Midden, waar hij in mei 2019 voor drie jaar aan begon. “Het is een mooie vereniging, in een fantastisch mooi deel van Nederland (Utrecht-Flevoland-Gelderland-Overijssel) met geweldige bedrijven.” 

VNO-NCW Midden behartigt de belangen van zo’n 30.000 ondernemers, via directe lidmaatschappen of via brancheverenigingen. Samen met de vier andere regionale verenigingen is het de grootste werkgeversorganisatie van Nederland. “Wij vertegenwoordigen een heel brede afspiegeling van bedrijven: van logistiek tot maakindustrie, van energie-gerelateerde tot technologische bedrijven. Hoe meer bedrijven we kunnen vertegenwoordigen, hoe beter er naar ons geluisterd wordt. We laten onze stem gelden op alle niveaus: lokaal en regionaal, maar zeker ook in Den Haag en Brussel.”

Lees verder in het complete interview met Marcel Hielkema

Brochures


Brochure VNO-NCW Midden


Interview met de instantie

VNO-NCW Midden behartigt de belangen van zo’n 30.000 ondernemers, via directe lidmaatschappen of via brancheverenigingen. Samen met de vier andere regionale verenigingen is het de grootste werkgeversorganisatie van Nederland. “Wij vertegenwoordigen een heel brede afspiegeling van bedrijven: van logistiek tot maakindustrie, van energie-gerelateerde tot technologische bedrijven. Hoe meer bedrijven we kunnen vertegenwoordigen, hoe beter er naar ons geluisterd wordt. We laten onze stem gelden op alle niveaus: lokaal en regionaal, maar zeker ook in Den Haag en Brussel.” Leden profiteren van voordelen Hielkema vertelt enthousiast over de voordelen die een lidmaatschap van VNO-NCW Midden een ondernemer kan bieden. “In tegenstelling tot veel andere werkgeversorganisaties die steeds vaker centraal opereren, zijn wij heel regionaal georiënteerd. Alleen al het Midden-gebied is opgedeeld in 9 regio’s met ieder zijn eigen bestuur en eigen regiomanager. Wij...

Volledig interview »