VNO-NCW Midden

Logo VNO-NCW Midden

Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn

Tel. (055) 5222606

E-mail: info@vno-ncwmidden.nl
Website: www.vno-ncwmidden.nl

VNO-NCW Midden is een van de vijf regionale verenigingen van VNO-NCW in Den Haag, de grootste werkgeversorganisatie van Nederland. VNO-NCW behartigt de ondernemersbelangen op internationaal en nationaal niveau, de regioverenigingen doen dat op provinciaal en regionaal niveau.

Werkgebied

VNO-NCW Midden is georganiseerd in regio’s in vier provincies: Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Door de structuur van de vereniging weten we wat er speelt in de regio’s. Elke regio heeft een eigen bestuur, bestaande uit ondernemers uit de regio. Zij maken zich niet alleen sterk voor een economisch vitale regio, maar organiseren ook het netwerk. Dat doen ze samen met een regiomanager, hét aanspreekpunt voor de leden. Voor ruim 1.900 aangesloten leden – ondernemers en werkgevers met een eindverantwoordelijke positie - organiseert VNO-NCW Midden meer dan honderd ledenbijeenkomsten per jaar.

Voorzitter: Jacco Vonhof, directeur NOVON Schoonmaak, Zwolle

Verenigingsdirecteur: Ron van Gent

VNO-NCW Midden

Lidmaatschap VNO-NCW Midden

Ondernemers die lid zijn van VNO-NCW Midden maken actief deel uit van een vereniging die zich inzet voor de belangen van ondernemers in de regio. Het netwerk van collega-ondernemers komt regelmatig bijeen voor contact, kennisuitwisseling en informatie. Eddy Vlijm, algemeen directeur bij Hellebrekers technieken is ontzettend tevreden met het grote netwerk en de kennis die door het lidmaatschap bij VNO-NCW Midden tot zijn beschikking staan. Ook Wim Luimes, managing director van Telecats is enthousiast over de samenwerking met VNO-NCW Midden. "Werkgeversvereniging VNO-NCW Midden komt goed op voor de belangen van ondernemers in Twente", aldus lid Wim Luimes.

Brochures


Brochure VNO-NCW Midden


Interview met de instantie

“VNO-NCW Midden is dé belangenbehartiger voor ondernemers in de provincies Utrecht, Flevoland, Gelderland en Overijssel. Onze kerntaken zijn belangenbehartiging en netwerken. Of het nu gaat om de bereikbaarheid van de regio, samenwerking tussen bedrijven, het delen van kennis, de beschikbaarheid en kwaliteit van bedrijventerreinen, het terugdringen van regels of de juiste wisselwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven: al deze thema’s staan hoog op onze agenda,” vertelt directeur Ron van Gent. Slagvaardig lobbyen door samenwerking Lobbythema's worden door leden op de agenda gezet en staan centraal bij de projecten en tijdens bijeenkomsten. Voor een effectieve en efficiënte lobby werkt VNO-NCW Midden nauw samen met brancheverenigingen en ondernemerskringen. Met ruim 1.800 directe leden en indirect 30.000 bedrijven die aangesloten zijn via de landelijke vereniging VNO-NCW, vormt het een slagvaardige werkgeverslobby en een invloedrijk...

Volledig interview »