VVV Noordoost-Brabant

Logo VVV Noordoost-Brabant

Markt 77
5211 JX 's Hertogenbosch
Postbus 1039
5200 BA 's-Hertogenbosch

Tel. (073) 6131910

E-mail: info@vvvnoordoostbrabant.nl
Website: www.vvvnoordoostbrabant.nl

Verbinden en samenwerken

Een organisatie die verbindt. Die middenin de samenleving staat. Dat is waar VVV Noordoost-Brabant vandaag de dag voor staat. Het is een kwestie van een brede blik. Van alle aandacht voor goed gastheerschap, vertelt directeur Rein de Laat. “Een weekend duurt bij ons zeven dagen.”

Samenwerking

Als duurzame partners van het vrijetijdsdomein zet VVV Noordoost-Brabant zich al jarenlang in om bezoekers en bewoners van (Noordoost-) Brabant het gebied optimaal te laten beleven. Door samen te werken op provinciaal niveau, maar ook regionaal en gemeentelijk brengt VVV Noordoost-Brabant die niveaus niet alleen samen, ze zet het gebied daarmee écht op de kaart.

Projecten

Bij VVV Noordoost-Brabant weten ze volgens De Laat wat er speelt. “Kijk alleen al naar onze projecten. We lopen voorop op digitaal gebied en ondersteunen onze activiteiten met allerlei apps.” Zie ons als een hybride organisatie. Als een partner die activeert en inspireert, tussen alle werelden in. Die verbindende rol vervullen we graag; nu én in de toekomst.”

Lees het hele interview met Rein de Laat, directeur van VVV Noordoost-Brabant of lees meer over VVV Noordoost-Brabant.

Interview met de instantie

’s-Hertogenbosch biedt veel. Op cultureel vlak. Op het gebied van wonen en werken. Maar hoe presenteer je dat alles op een aantrekkelijke manier? Hoe profileert een stad zich optimaal, voor bezoekers én inwoners? Nog niet zo eenvoudig – zeker niet voor een stad waar al zoveel gebeurt. Interactief platform Toch weet sH-online de stad ’s-Hertogenbosch in al haar facetten te presenteren. Het online platform is een klein jaar in de lucht en geeft de bezoeker een brede kijk op ‘s-Hertogenbosch. Fris en veelzijdig, en interactief bovendien. Zo zet sH-online flink in op de kracht van social media als Twitter en Facebook, wat de betrokkenheid van Bosschenaar én bezoeker vergroot. Verbinden en samenbrengen Drijvende kracht achter sH-online zijn de gemeente ’s-Hertogenbosch en VVV Noordoost-Brabant, dat de redactie en de coördinatie verzorgt. Verbinden en samenbrengen, dát is waar het om draait. “En dat verloopt goed”,...

Volledig interview »