We are food

Logo We are food

Keizerstraat 12
5211 HG ‘s-Hertogenbosch

Tel. (073) 690 1504

E-mail: info@wearefood.nl
Website: https://wearefood.nl/

We genieten van eten, produceren het met liefde en vernieuwen daarbij steeds. Vernieuwen omdat het kan én omdat het broodnodig is! We zijn trots op de rijke wereld van verhalen achter ons eten: onze tradities én innovaties. Het zit in ons DNA. We Are Food. Daarom is Brabant in 2018 “Europese Regio van de Gastronomie”. Dat jaar staat in het teken Beter Eten in Brabant.

Vanaf maart 2018 zet We Are Food, de organisatie achter het themajaar, tien maanden lang telkens één actueel food thema in de spotlights. Die tien thema’s hebben wij niet bedacht, maar zijn aangedragen door Brabantse foodondernemers, consumenten, zorgprofessionals, studenten, etc..

Elke maand heeft een of meerdere gangmakers, we noemen ze ook wel Keukenchefs. We noemen de samenwerkingsvorm de Brabantse Keukens. Een bijzonder plek waar een team werkt aan een concrete uitkomst onder de inspirerende leiding van een KeukenChef. De Keukenchefs zijn samen het gezicht van We Are Food: een inspirerende mix van gevestigde entrepreneurs en beginnende hemelbestormers. Eén ding hebben ze gemeen: ze hebben een plan, een droom. In 2018 gaan we met z’n allen proberen die dromen te realiseren en van nut te laten zijn voor de jaren die volgen.