Werkgeversservicepunt Zeeland

Logo Werkgeversservicepunt Zeeland

Website: www.werk.nl
Tel.: (0113) 700129

Het WerkgeversServicepunt
Eén publiek servicepunt voor werkgevers over de arbeidsmarkt

Het WerkgeversServicepunt biedt u:

 • Eén publiek aanspreekpunt voor werkgevers over de arbeidsmarkt.
 • Geschikte kandidaten voor uw vacatures.
 • Informatie en advies over hoe u werk.nl effectief kunt gebruiken.
 • Informatie en advies over subsidies, regelingen en financiële voordelen.
 • Informatie en advies over de landelijke, regionale, lokale én sectorale  arbeidsmarkt zodat u weet waar u geschikt personeel kunt vinden voor uw vacatures.
 • Advies over hoe uw organisatie duurzaam werkgelegenheid kan bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • Informatie en advies over scholing en EVC.
 • Activiteiten zoals banenmarkten, brancheweken en speeddates,  waarbij u uw vacatures kunt presenteren en direct in contact komt met kandidaten.
 • Bemiddeling van en informatie en advies over het werven van personeel binnen Europa.
 • Behandeling van aanvragen voor (collectief ) ontslag.
 • Arbeidsjuridische informatie over bijvoorbeeld contractvormen, proeftijd en opzegtermijnen.
 • Ondersteuning in crisissituaties, bijvoorbeeld bij dreigend (massa-)ontslag, een faillissement of reorganisatie.

Zelf eenvoudig personeel vinden

Met de website werk.nl heeft u 24 uur per dag toegang tot het grootste werkzoekendenbestand van Nederland. U plaatst eenvoudig en zonder kosten uw vacatures, zodat geïnteresseerde werkzoekenden u rechtstreeks kunnen benaderen. Wij brengen u in contact met geïnteresseerde kandidaten en andersom. Dat doen we snel, simpel en efficiënt. Indien nodig ondersteunen wij u bij het gebruik van werk.nl.

Effectieve aanpak bij lastig vervulbare vacatures

Het WerkgeversServicepunt biedt uitkomst als het niet lukt om zelf uw vacatures te vervullen. Vanuit één landelijk WerkgeversServicepunt en dertig regionale WerkgeversServicepunten werken UWV WERKbedrijf, gemeenten, onderwijs- instellingen, kenniscentra en andere partijen samen voor u. Wij zetten ons in voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze ervaring is dat zij - met wat steun van u en ons – succesvolle medewerkers zijn. Met of zonder financiële regeling: wij leveren medewerkers die passen bij uw organisatie. Onze adviseurs werkgeversdienstverlening  zijn thuis in uw sector en stemmen de dienstverlening van verschillende partijen af op uw vraag. Zo zorgen wij met elkaar voor maatwerk voor u. Maar we doen meer: ook voor arbeidsjuridische informatie, werven in Europa en actuele arbeidmarktinformatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Steeds meer werkgevers zijn er – net als wij – van overtuigd dat het maatschappelijk en economisch noodzakelijk is dat iedereen meedoet op de arbeidsmarkt. Ook in CAO-afspraken wordt dit gemeengoed. Door samen te werken creëren we kansen voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt en worden instroomproblemen bij werkgevers verlicht. U blijft de spil waar alles om draait. Met elkaar maken we afspraken en werken we naar concrete resultaten. Zo creëren we dagelijks win-win-situaties. Voor de werkzoekende, maar vooral voor ú als werkgever.

Van werk naar werk

Als uw organisatie in zwaar weer terecht komt, is dat natuurlijk zeer vervelend. Zeker als dit gepaard gaat met (collectief) ontslag voor uw medewerkers. Het WerkgeversServicepunt ondersteunt ook in crisissituaties. Ook in deze situaties verbinden we relevante partijen zodat dienstverlening snel en slagvaardig kan worden ingezet.

Heeft u vacatures?

Spreekt de aanpak van het WerkgeversServicepunt u aan en heeft u vacatures die u nog niet heeft kunnen vervullen? Neem dan contact met ons op. Organisaties met een landelijke dekking kunnen terecht bij het landelijk WerkgeversServicepunt. Anders kunt u terecht bij het WerkgeversServicepunt in Zeeland: tel. nr. 088-5237900.