Artikelen ZLTO

Nieuws

Agrofood & Biobased Agrarisch werkgevers stelde recordaantal vragen in 2016

Agrarische ondernemers stelden nog nooit zoveel vragen over werkgeverschap als afgelopen jaar. Dat constateert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw, het aanspreekpunt voor alle agrarische werkgevers.

Bedrijfsnieuws

Agrofood & Biobased Wim Bens verkozen tot nieuwe voorzitter ZLTO

Per 1 april 2019 start Wim Bens, huidig directievoorzitter bij Rabobank Tilburg, als nieuwe voorzitter van het bestuur van ZLTO waar hij samen met directeur Kathleen Goense, andere bestuursleden en medewerkers verder zal werken aan de visie Boeren hebben een Oplossing.

Ondernemerstips

Agrofood & Biobased Meld u nu aan voor het mini-symposium Carbon Farming van ZLTO

ZLTO en haar partners nodigen geïnteresseerden uit om samen met overheid, ondernemers en de agrarische sector in gesprek te gaan over Carbon Farming. Tijdens het symposium op 7 september wordt onder andere gesproken over de rol van de koolstofboer.

Projecten

Toerisme & Recreatie 100.000 vakantieplekken op de boerderij prima alternatief voor verre vliegreizen

Voor het begin van de coronacrisis gingen ieder jaar zo’n 5,5 miljoen Nederlanders met het vliegtuig op vakantie naar het buitenland. Die vakantieplannen staan nu in de ijskast. Nederlanders herontdekken vakantie in eigen land.

Interviews

Agrofood & Biobased ‘Boeren moeten in de huid van een koper kruipen’

Agrarisch vastgoed verkopen is niet zomaar gedaan. ZLTO helpt haar leden daarbij. Denk op tijd na over de mogelijkheden van je bedrijf voor kopers buiten de agrarische sector, adviseert Roy van Laarhoven.