home » interviews » Bouw »

Aan de weg timmeren met Kelderman Bouw

  • Bouw

Het bedrijf uit Ede is actief in vastgoedontwikkeling, nieuwbouw en verbouw. Met een no-nonsense en klantgerichte aanpak realiseert het vele projecten. Van woningbouw tot bedrijfspanden

Aan de weg timmeren met Kelderman Bouw

Kelderman is een middelgrote bouwonderneming die al ruim tachtig jaar bestaat. Met name de laatste jaren is het bedrijf behoorlijk gegroeid, maar de oorspronkelijke filosofie staat nog altijd overeind: Kelderman realiseert projecten die optimaal aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Het bedrijf is bovendien mede-initiatiefnemer van de Vastgoedmonitor WERV en beschikt daardoor over veel actuele kennis.

Consumentgericht ontwikkelen en bouwen

Maatwerk is het uitgangspunt. Ook bij de ontwikkeling van nieuwe woningen geldt deze regel. Op het Concordiaterrein in Ede realiseert Kelderman Vastgoed Ontwikkeling bijvoorbeeld 26 grondgebonden woningen die de toekomstige bewoners zo veel mogelijk naar eigen smaak kunnen indelen en inrichten. Deze manier van projectontwikkeling slaat aan, want de woningen waren snel verkocht.

Ervaren in complexe bouwprojecten

Juist in deze tijd draait het om creativiteit en inventiviteit. Beperkte bouwruimte in bijvoorbeeld binnensteden vraagt om slimme logistieke oplossingen. Kelderman Bouw gaat graag complexe uitdagingen aan. In Ede realiseerde het bijvoorbeeld diverse winkelpanden in hartje centrum en was het verantwoordelijk voor de bouw van het karakteristieke appartementengebouw De Griek op het Museumplein, vlakbij het spoor.

Optimale invulling van schoolgebouwen

Bij de bouw van scholen is het de kunst om met beperkte budgetten uitdagende  leeromgevingen te creëren. Kelderman Bouw denkt regelmatig mee over een optimale invulling van schoolgebouwen. Zo bouwde het recent een Brede School in Bennekom (De Collage) en de Patrimoniumschool in Veenendaal.

Bouwpartner voor bedrijven

Kelderman Bouw is actief in de utiliteitsbouw en bouwde vele bedrijfspanden in de regio. Zo realiseerde het vorig jaar bijvoorbeeld het pand van PENKO Engineering op het bedrijvenpark Schuttershaven, tussen de snelwegen A12 en A30. Dit gebouw, dat bestaat uit een kantoorruimte van 1150 m² en een bedrijfshal van 3500 m², is geheel naar wens van de opdrachtgever ingevuld.

Meer informatie over KELDERMAN BOUW B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!