home » interviews » Bouw »

Aannemersbedrijf De Combi, vanzelfsprekend voor ieder project.

  • Bouw

Ademen, eten en drinken is vanzelfsprekend. Maar buiten dat is volgens De Combi bouwen, renoveren en onderhouden ook vanzelfsprekend.

En dat wordt uitgedragen. In de filosofie en de bedrijfscultuur, maar bovenal in de werkwijze. Want door speerpunten als kwaliteit, betrouwbaarheid en kostenbeheersing bouwt De Combi op een effectieve manier aan resultaat. Voor ieder project, zowel zakelijk als particulier. En juist dat resultaat maakt dat bouwen op De Combi nu en in de toekomst ook vanzelfsprekend is.

Bouwen kan iedereen, bouwen met beleid is een heel ander verhaal. Om die reden is de dienstverlening van De Combi gefundeerd op een zestal pijlers, te weten: kwaliteit, servicegerichtheid, betrouwbaarheid, snelheid, uniformiteit en een maximale inzetbaarheid.
Of het nu gaat om de verbouwing van een kasteel, de renovatie van een particuliere woning, het verbouwen van een zuivelfabriek, het turnkey faceliften van diverse filialen van een grootwinkelbedrijf of de dak- en gevelrenovatie van een groot aantal bankgebouwen : De Combi is van alle markten thuis.

U kunt te allen tijde een beroep doen op De Combi. Vierentwintig uur per dag.
Bovendien zorgt de spreiding van de diverse vestigingen van De Combi ervoor dat een optimale en snelle dienstverlening gegarandeerd kan worden.

Meer informatie over PHB DE COMBI NIJMEGEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!