Adviescentrum Zilverpark, specialisten in adminstratief zakelijke dienstverlening voor ondernemers

  • Financieel & Juridisch

De core business van Adviescentrum Zilverpark bestaat uit administratie, advies, belastingen, cashflow management, debiteurenbeheer, EQ-management, facturatie inclusief logistiek, realtime rapportage en salarisverwerking & HRM.

Adviescentrum Zilverpark, specialisten in adminstratief zakelijke dienstverlening voor ondernemers

v.l.n.r. Ad Voermans en Corné Rossen

Hoe is jullie organisatie ontstaan?

In 1995 is Adviescentrum Zilverpark opgericht door Ad Voermans. Zijn doelstelling is MKB-ondernemers dezelfde kwaliteit te bieden die een BIG Four kantoor biedt, maar wel voor een MKB-prijs. Hij stelt daarbij de “ondernemer” centraal, daarna pas de cijfers.

Wat maakt jullie organisatie uniek?

Adviescentrum Zilverpark is een transparant kantoor. Overleg en in gesprek blijven met de klant staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat de cijfers van de onderneming periodiek aan de klant verstrekt wordt en dat deze ten alle tijden actueel beschikbaar is. Het mag niet zo zijn dat de jaarrekening 2010 pas in 2012 klaar is! Je wilt iedere maand of kwartaal gewoon je marges, winst- en kerncijfers weten. Dan kun je anticiperen. De klant mag bij ons zelf bepalen wat hij/zij in de rapportage wil zien. 

UNIEK is onze “Belastingmonitor”. Deze berekent de belastingdruk en het besteedbaar inkomen van het HUIDIGE jaar. De ondernemer heeft daarmee altijd inzicht in het geheel. Zowel privé als zakelijk.

Economische thema's in de regio Noordoost-Brabant zijn: food, health zorg & farma, innovatie, logistiek recreatie & toerisme en technology (machinebouw). Is jullie organisatie met één van deze thema's verbonden? En zo ja, op welke manier?

Als kantoor wat gevestigd is in het centrum van Noordoost-Brabant staan wij ook in het centrum van deze thema’s. Onze cliënten zijn vanzelfsprekend met deze thema’s verbonden. Aspecten als MVO, gezondheid, innovatie, zorg, welzijn, enz. zijn bouwstenen in onze dienstverlening terwijl wij óók onze clienten helpen deze waarden tot een hoge kwaliteit in hun eigen bedrijf te integreren. Wij gebruiken hiervoor o.a. EQ-management.

Waar staat de organisatie over 5 jaar?

Ons kantoor groeit. Gaat vanzelfsprekend mee met de tijd. Over 5 jaar zullen wij een kantoor zijn van die tijd. Zowel technologisch, menselijk, sociaal en gedreven. Nog steeds volledig realtime!

Wat zijn de plannen voor de nabije toekomst?

  • Innovatie van ons verdienmodel.
  • Terbeschikking stellen van onze “Belastingmonitor” aan zowel collega’s, ondernemers en particulieren.
  • Meer ondernemers laten genieten van onze REALTIME dienstverlening, wat dus ontzorgt.
  • De ondernemer BEPAALT.

Vennoot aan het woord

Naam
Corné Rossen
  Werkt zoveel uur per week als nodig
Eerste baan Krantenwijk & Jumbo Supermarkten

Hoe zou u uzelf omschrijven?

Sociaal, analytisch, enthousiast, loyaal, eerlijk en een vakbekwaam persoon. Ook ben ik betrokken, accuraat, leergierig en ga geen uitdaging uit de weg. Schroomt niet om op basis van zorgvuldige analyse, moeilijke besluiten te nemen en deze te implementeren. Duidelijk, helder, maar altijd rechtvaardig en met oog voor de mensen die het betreft.
Waar nodig sturend, bij voorkeur coachend.

Hoe ziet uw loopbaan er tot op heden uit?

Ik ben begonnen bij BDO en heb daar 2 jaar gewerkt, daarna ben ik terecht gekomen bij Adviescentrum Zilverpark waar ik nu alweer 6 jaar met veel plezier actief ben.

In welke leiderschapsstijl herkent u zichzelf het meest?

Leiderschap is management. Het Engelse woord management is afgeleid van de oud-Franse term ménagement,  “de kunst van het dirigeren, leiden” en van het Latijn manu agere, "aan de hand leiden". Management is het bij elkaar brengen van mensen om samen een gewenst doel te bereiken. Graag willen wij de werkgever en werknemer zo dicht bij elkaar brengen, dat ze zelf hun werk in kunnen richten. Geef de werknemer voldoende verantwoordelijkheid en inzicht in de organisatie.

Wat is uw lijfspreuk?

Maak je geen zorgen als een probleem oplosbaar is, je moet je pas zorgen maken wanneer een probleem niet oplosbaar is, maar zorgen maken zal je dan ook niet helpen.

Bent u actief binnen een zakelijk netwerk/vereniging, en zo ja welke?

Nee, momenteel niet.

Welke ondernemer inspireert u?

Richard Branson.

Welke boodschap wilt u uw collega ondernemer meegeven?

Sta open voor vernieuwing. Ga “out of the box” denken. 

Meer informatie over ZILVERPARK, ADVIESCENTRUM:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!