ARDEE BV, een bedrijf met grote oren

  • Zakelijke dienstverlening

ARDEE is een uitvoerende en multidisciplinaire dienstverlener op het gebied van technische arbeidsvraagstukken. Goed luisteren naar wat een klant echt nodig heeft is de enige wijze om aan de vraag te kunnen voldoen. Grote oren dus…

ARDEE BV, een bedrijf met grote oren

Wie een traditionele oplossing zoekt helpen we ook hoor, maar dat duurt wel eens langer, legt de ARDEE directeur, Herman den Boeft, uit. “Het is een feit dat de technische sector koploper is op velerlei gebieden. Helaas geldt dat ook voor de slinkende arbeidsmarkt, met maar liefst drie procent per jaar. Dat lijkt niet veel misschien, maar het is wél bijna een derde deel in tien jaar tijd. Dan wordt het al snel anders dus, want dit keren we niet zomaar. Je ontkomt daarom niet aan creatievere invullingen dan vaste contracten voor vaste werknemers, doodeenvoudig omdat er te weinig geschoolde mensen beschikbaar zijn.”

Ideeën voor de toekomst

ARDEE heeft daarom een aantal oplossingen bedacht en nog veel meer ideeën voor de toekomst. Den Boeft: “Daar is nog niet iedereen aan toe. Het kost tijd in de betrekkelijk traditionele technische wereld. Steeds meer bedrijven beginnen echter te ontdekken dat ze inmiddels echt een probleem hebben voor wat betreft de invulling van bepaalde functies, met name wanneer het specialistisch werk betreft. De meeste organisaties moeten alleen nog gaan erkennen dat ze niet ontkomen aan een andere invulling van dat vraagstuk. Onze klanten zijn vaak al wel zo ver. We helpen hen graag, en zorgen er vooral voor dat het werk wordt uitgevoerd, op een wijze die past bij dat bedrijf, in alle vertrouwelijkheid en met de specialisten die er voor nodig zijn. Dat vraagt om een zeer flexibele organisatie, een flinke pool van doorgewinterde experts en de nodige creativiteit. Voor ieder project vormen we ons team om, geheel passend bij de opdrachtgever. We zijn een soort moderne Barbapapa dus, hoe serieus de vraagstukken die we invullen ook zijn.”

Projectgericht en effectief

ARDEE zet mensen die voor het bedrijf werken zo breed mogelijk in. Dat kan betekenen dat ze bij verschillende opdrachtgevers actief zijn en dáár inspringen waar op dat moment hun specifieke expertise hard nodig is. De in rekening te brengen specialistentarieven blijven hierdoor beperkt tot de hoogst noodzakelijke. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Herman vult aan: “Er hoeft niet altijd een heel multidisciplinair team op een klus gezet te worden. Zeker waar het kleinere projecten zijn, volstaat het vaak om er één werktuigbouwkundige en één elektrotechneut op te zetten. Die roepen dan wel specialistische assistentie in als het nodig is. Al die vakmensen hebben we immers achter de hand. Zo lukt het om voor relatief lage kosten en uiterst efficiënt een heel traject te verzorgen, desgewenst van ontwerp tot en met de oplevering en ingebruikname. Gelukkig ontdekken steeds meer bedrijven dat het ook zo kan. Het scheelt onze klanten behalve personeelskosten een hoop kopzorgen.

Meer informatie over ARDEE B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!