Arend Auto zorgt voor een duurzaam wagenpark

  • Automotive

Renault dealer Arend Auto biedt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt totaaloplossingen op het gebied van automotive. Arend Auto staat o.a. voor u klaar op het gebied van verkoop, aftersales/ onderhoud, onderdelen en accessoires, financieringsadvies, advies voor uw wagenpark en het inbouwen/ ombouwen van Renault bedrijfswagens

Arend Auto zorgt voor een duurzaam wagenpark

Wat maakt Arend Auto uniek?

Arend Auto staat voor geïntegreerde dienstverlening in de automarkt, met de focus op de dienstverlening en duurzaamheid. Met een team van enthousiaste professionals met passie voor auto's en mensen streeft Arend Auto naar een langdurige relatie met klanten. Persoonlijk contact, korte en directe communicatielijnen, vaste contactpersonen. Maar het allerbelangrijkste; onze goed opgeleide, vakkundige medewerkers die dagelijks met plezier voor u klaar staan.

Daarnaast maakt Arend Auto onderdeel uit van de Stern Groep N.V. één van de grotere financieel sterke bedrijven, actief op het gebied van automobiliteit in Nederland.

Economische thema's in de regio Zuidoost-Brabant  zijn: High Tech, Automotive, Lifetec, Design en Innovatie. Is Arend Auto met één van deze thema's verbonden? En zo ja, op welke manier?

Arend Auto is een belangrijke speler op het gebied van Automotive in de regio. Daarnaast is Renault een innovatief merk, welke het elektrisch rijden in Nederland naar het volgende niveau wilt tillen. Arend Auto biedt vanuit de vestiging in Eindhoven verschillende elektrische modellen aan en kan u uitstekend van advies voorzien aangaande elektrisch rijden.

Meer informatie over AREND AUTO REGIO BRABANT:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!