Armac, industriele automatisering in de ruimste zin

  • Technologie

Armac installaties zijn terug te vinden in bijna alle sectoren en branches. Of het nu gaat om een klein ambachtelijk familiebedrijf of een internationale industriële gigant.

Roland Geurts (directeur Armac) aan het woord

Hoe zou u uzelf omschrijven?

Analytisch, creatief, soms een beetje verstrooid. “Zacht van buiten”, zonder het doel uit ogen te verliezen.

In welke leiderschapsstijl herkent u zichzelf het meest?

Leiderschapsstijl “vriend” en/of “vader”. Het zal duidelijk zijn dat in de dienstverlening de motivatie en ontplooiing van het personeel belangrijk is.

Wat voor auto rijdt u?

Renault Vel Satis

Waar spaart u voor?

Geld is een middel, niet een doel. Wanneer het geld er is, komt het doel vanzelf voor ogen.  Behoeften zijn dynamisch: wat vandaag belangrijk lijkt, hoeft het morgen niet meer te zijn en vice versa.

Wat is uw grootste passie in het leven en waarom?

Proberen te doorzien hoe de dingen in werkelijkheid functioneren om van daaruit de oplossing te zoeken. Deze universele benadering kun je toepassen op techniek, maar ook op (personeels)management.

Wat is uw lijfspreuk?

Ook al is het niet kapot, repareer het dan toch!
 

Welke boodschap wilt u uw collega ondernemer meegeven?

Relativeer! Juich niet te hard als het goed gaat en klaag niet teveel als het minder gaat.

armac altijd tot uw dienst

Wat is de core business van Armac?

Industriële automatisering in de ruimste zin van het woord. Armac installaties zijn terug te vinden in bijna alle sectoren en branches. Of het nu gaat om een klein ambachtelijk familiebedrijf of een internationale industriële gigant, wij bieden maat-werk van hoge kwaliteit. Resultaat: een tevreden klant, die in vol vertrouwen in de toekomst weer voor Armac kiest.

Wat maakt Armac uniek?

De objectiviteit in de markt van industriële automatisering houdt Armac scherp. We stellen ons merkonafhankelijk op, wat direct aangeeft dat we overal voor open staan en onszelf blijven verbeteren door nieuwe componenten in te zetten op hun sterkste punten. Zodoende kunnen we de grote diversiteit van onze opdrachten helemaal klantspecifiek maken en installeren.

Met welke Economische thema's in de regio Centraal-Gelderland is Armac verbonden:

Food & Nutricion, Health, Innovatie, Logistiek, Recreatie & Toerisme en Technology.

Zoals al opgemerkt zet Armac zijn producten en diensten af in alle sectoren en branches. Uiteraard is ons product technisch van aard, maar onze installaties zijn terug te vinden als in serie gebouwde eenvoudige besturingspanelen tot en met het realiseren van real-time besturings- en motion-control systemen met cycli van slechts enkele microseconden.

Wat zijn de plannen voor de nabije toekomst?

Door de enorme ervaring die Armac opbouwt groeit het bedrijf voortdurend in creativiteit. Onze medewerkers denken in hogemate sterk innovatief en komen daarmee vaak met voor de klant bijzonder verfrissende oplossingen. Dat willen we uiteraard
vasthouden en verder uitbouwen, want hiermee zijn we op de juiste weg naar de toekomst.


 armac besturingskast

Meer informatie over ARMAC B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!