Asito uitgeroepen tot beste schoonmaakbedrijf

  • Zakelijke dienstverlening

Asito wordt al 8 jaar op rij tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf uitgeroepen door onderzoek Blauw. En daarbovenop is Asito in december door het blad Management Team uitgeroepen tot beste schoonmaakbedrijf en derde in de top 100 beste dienstverleners van Nederland.

Asito uitgeroepen tot beste schoonmaakbedrijf

Voor het schoonmaakbedrijf, dat meer dan 10.000 medewerkers en meer dan 100 nationaliteiten heeft, is het bijna vanzelfsprekend dat ze worden uitgeroepen tot best gewaardeerd schoonmaakbedrijf en dan nu, voor het beste schoonmaakbedrijf.

Schoonmaken met meerWaarde

Als één van de vijf grootste schoonmaakbedrijven in Nederland en derde in de top 100 van beste dienstverleners is Asito een klasse apart. “De kracht zit in onze mensen. Wij leveren een schone werk- en leefomgeving met meerWaarde. Wij denken mee met onze klanten en zoeken daar de juiste match bij qua medewerkers. Zo verbinden wij onze medewerkers op een kleurrijke manier met klant en maatschappij,” vertelt Miranda de Graauw, Salesmanager regio West-Brabant en Zeeland.

Schoonmaken van uitdagende locaties

Asito is gespecialiseerd in de medische sector, kantoorgebouwen, Industrie en transport & logistiek. Zij zoekt daarbij graag de grenzen op als het gaat om uitdagende klussen. De Graauw: “Cleanrooms, keukens, stations, loodsen, dat zijn geen gebruikelijke schoonmaaklocaties, maar door onze veelzijdigheid kunnen wij dit soort klussen aan. In deze locaties vormt tijdsdruk vaak de grootste uitdaging. Een ruimte waar volop gewerkt wordt continu stofvrij houden of zorgen dat de volgende dag alles weer spik en span is, dat is een kwestie van goed plannen en mensen met de juiste vaardigheden op de juiste plek zetten.” Met 53 vestigingen kan Asito flexibel inspelen op lokale omstandigheden en de wensen van haar opdrachtgevers.

Prestatieladder Sociaal Ondernemen

Asito loopt voorop in de markt als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zij hebben niet alleen grote besparingen gerealiseerd op onder andere C02 uitstoot, verpakkingsmaterialen, verbruik van schoonmaakmiddelen en papier, maar richten zich ook op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We hebben uitgesproken om in 3 jaar van 1.000 mensen de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen of zelf weg te nemen. Nu, na ruim een jaar, hebben we al meer dan 500 mensen in dienst gehad uit de verschillende doelgroepen.

Al dertig vestigingen en het hoofdkantoor van Asito hebben de hoogste trede van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) behaald. Dit past in het streven van de schoonmaakorganisatie om uiterlijk in 2017 alle 53 vestigingen op de hoogste trede gecertificeerd te hebben. De PSO geeft werkgevers inzicht in de mate waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek krijgen in de organisatie.

Schoonmaken op basis van de m2

Asito is niet alleen bijzonder vanwege haar hoge tevredenheidsscores, maar ook door haar werkwijze. Geen uurtje-factuurtje basis. “Wij verkopen geen uren, maar we meten het pand op en ons calculatiesysteem berekent daar een prijs uit. Dit is voor onze klanten helder en transparant.”

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Asito kijkt geheel vrijblijvend een keer naar uw huidige kosten en komt graag een kijkje nemen in uw pand.

Auteur: Olga Heeren, Communicatiebureau Redact

Meer informatie over ASITO WEST-BRABANT:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!