AVA Benelux vindt snel haar draai op het Kempisch Bedrijvenpark

  • Arbeidsmarkt

In het vierde kwartaal van 2018 verhuisde AVA Benelux van Hilvarenbeek naar haar gloednieuwe bedrijfspand met 6.300 m2 magazijnruimte op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. ‘Natuurlijk is dat voor iedereen even wennen, maar inmiddels hebben al onze medewerkers hun draai gevonden en begint het allemaal lekker te draaien’, vertelt Willem van Ham van AVA Benelux.

AVA Benelux vindt snel haar draai op het Kempisch Bedrijvenpark

AVA Benelux is onderdeel van de AVA Group en levert hoogwaardige onderdelen voor koel- en aircosystemen ten behoeve van de automotive after-market. ‘Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen op het gebied van motorkoeling en airconditioning voor personenauto’s, trucks en heavy duty voertuigen. Deze leveren wij met name aan grossiers in automaterialen’, zegt Willem van Ham. 

Open dag voor personeel en familie

De officiële opening van het nieuwe bedrijfspand van AVA Benelux op het Kempisch Bedrijvenpark voor medewerkers, klanten en leveranciers heeft plaatsgevonden op 20 en 22 maart. ‘Verder houden we op 8 juni nog een open dag voor het personeel, hun partners en kinderen. Want we vinden het belangrijk dat ook zij weten waar papa of mama de hele week naar toe gaat om te werken. Daarnaast willen wij dat ons personeel met plezier komt werken. Hiervoor waren we gevestigd in Hilvarenbeek, waardoor een aantal medewerkers nu beschikken over een langere reistijd. Maar qua werklocatie zijn zij er zeker op vooruit gegaan. In Hilvarenbeek hadden wij een aantal verschillende locaties in gebruik, waardoor de magazijnmedewerkers vaak tussen de verschillende magazijnen moesten pendelen. Hier ligt alles op één locatie. Dat werkt een stuk efficiënter.

Hecht team

Bij AVA werken op dit moment zo’n 45 mensen. Met het oog op de toekomst is het bedrijf op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers. Van Ham: ‘‘We zijn geregeld op zoek naar nieuwe werknemers die het AVA team kunnen versterken. AVA is een mooi bedrijf om voor te werken. Veel medewerkers zijn al meer dan tien jaar werkzaam bij AVA en één medewerker is zelfs al meer dan 32 jaar in dienst. Wij vormen met z’n allen een hecht team en er heerst een prettige werksfeer. Bovendien is er door AVA onlangs een verbeterde pensioenregeling afgesloten. Wij bieden onze mensen de kans om zich verder te ontwikkelen, zodat zij kunnen doorgroeien naar andere functies in de organisatie en ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt. Onze huidige managing director is hier ooit begonnen als magazijnmedewerker. Dat zegt volgens mij genoeg.’

Meer informatie over AVA QUALITY COOLING:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!