home » interviews » Bouw »

Beerens Interieurs stelt geen grenzen

  • Bouw

Inspiratie en beleving binnen 750 vierkante meter. De bezoeker vindt het vanaf maart 2015 in de showroom van Beerens Interieurs in Goes. Algemeen Manager Jeroen Beerens kan niet wachten op de opening. “Van modern tot klassiek: we bieden het allemaal.”

Beerens Interieurs stelt geen grenzen

Maatwerk is niet duur, stelt Jeroen Beerens. En wie hem niet gelooft, is van harte uitgenodigd binnenkort eens een kijkje te komen nemen in Goes. Zo rond maart opent daar de nieuwe showroom van Beerens Interieurs. Zo’n 750 vierkante meter aan meubels, accessoires en vooral beleving: Beerens kijkt ernaar uit. “We richten ons breed, op allerlei smaken. En we beperken ons niet tot de meest exclusieve artikelen. Wensen betaalbaar maken: dat is waar het ons om gaat.”

Beerens geeft leiding aan Beerens Interieurs, dat deel uitmaakt van de Beerens Groep. Of het nu gaat om interieurbouw, keukens, badkamers of scheepsinterieurs: Jeroen Beerens biedt het allemaal, samen met zijn team van 20 medewerkers. Dat zijn er een stuk minder dan de 80 personeelsleden van Beerens Winkelinterieurs in Rijen, al is de motivatie even hoog.

Buiten de kaders, zonder drempels

De klant laten zien wat mogelijk is, verder kijken dan de eerste ingeving: zie daar Beerens’ drijfveren. Praat met hem over zijn werkveld, en het enthousiasme blijft niet uit. “We denken met ons bedrijf graag buiten de kaders. Ik denk dat we ons daarmee wel onderscheiden. Drempels zijn er nauwelijks, in tegenstelling tot de vele mogelijkheden. Van modern tot klassiek: we beperken ons niet tot één stijl.” Bovendien wordt zo dicht bij België ook over grenzen gekeken. Sterker, Beerens heeft bij de zuiderburen inmiddels al een behoorlijke voet aan de grond. Bij de klant, maar ook voor wat betreft de samenwerking met de Belgische architectuur. “We hebben een scherpe prijsstelling, handelen snel en komen afspraken na. Dat wordt gewaardeerd.”

Shop-in-shop Kartell by Laufen

De particulier die op zoek is naar een nieuwe kast? Beerens bedient die net zo graag als de eigenaar van een luxe jacht. Zoals hij dat ook doet voor zijn andere klanten, waaronder zorginstellingen, winkels en industrie. In de showroom van Beerens Interieurs vinden ze voor ieder wat wils, op een manier die ze nergens anders ervaren. Zo is er de bijzondere samenwerking met Kartell by Laufen, die in de showroom tot een vrijwel unieke shop-in-shop leidt. Beerens is er trots op. “Er zijn in Nederland maar drie van zulke shop-in-shops, binnen onze regio zijn we zelfs de enige. Het gaat om stijlvol sanitair, echt design.”

Beerens Interieurs: een bedrijf anno nu

Beerens Interieurs maakt producten zelf. Dat zorgt voor unieke opdrachten, waarbij het bedrijf niet voorbijgaat aan de eigen verantwoordelijkheid. Ecologisch materiaal, duurzaam gebruikt: Jeroen Beerens draagt het hoog in het vaandel. Bovendien, hij zou ook niet anders willen. Het past bij een interieurbedrijf van vandaag de dag, als één van de vele onderdelen van een uitgebreide dienstverlening. Adviseren en overleggen, produceren en tijdig leveren: het is voor Beerens niet minder dan vanzelfsprekend. “De klant bepaalt, maar we denken graag mee. Op zoek naar het mooiste resultaat, om ons juist op die manier te onderscheiden.”

Beerens wacht als ondernemer niet te veel af. Scherp op nieuwe kansen, altijd in de weer met het verbeteren en aanscherpen van de dienstverlening en collectie. Ook voor 2015 staat er het nodige op stapel, al loopt Beerens voor nu niet op de zaken vooruit. Eerst maar eens de opening van de showroom in maart, als trekpleister voor het bedrijf én de regio. “We gaan er de particulier mee verrassen.”

Meer informatie over BEERENS INTERIEURS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!