Betover uw relaties in het sprookjesachtige kasteel Wijenburg

  • Toerisme & Recreatie

Meerdere keren werd Kasteel Wijenburg uitgeroepen tot beste trouwlocaties van Nederland en met diezelfde intensiteit pakken zij ook alle zakelijke evenementen aan. Zo’n 200 tot 250 evenementen vinden jaarlijks in het monumentale kasteel plaats.

Betover uw relaties in het sprookjesachtige kasteel Wijenburg

Foto: Johan Huisman, algemeen manager Kasteel Wijenburg

Zo ook RegioinBedrijf Connect op dinsdag 20 juni 2017. Johan Huisman, algemeen Manager van het kasteel, kijkt ernaar uit om de clientèle van RegioinBedrijf in de watten te mogen leggen en u te betoveren op deze authentieke ingerichte en sfeervolle locatie. 

Een onvergetelijke dag voor uw gasten

Dag in dag uit verlaten gasten het kasteel met een grote glimlach. “Dat is waar je het voor doet”, zegt Huisman. “We willen onze gasten altijd een onvergetelijke dag bezorgen, of het nu om een huwelijk, een personeelsfeest of een relatiedag gaat. Wij houden het doel voor ogen. We worden geroemd om onze Wijenburg cultuur: een professionele omgeving waarin kwaliteit en informele gastvrijheid hand in hand gaan.”

Economisch zonnige jaren tegemoet

Het kasteel heeft een luxueuze uitstraling. Dit was de afgelopen jaren niet altijd in hun voordeel. “De chique omgeving paste niet altijd bij de magere tijden waarin we ons bevonden, maar we zien het nu weer aantrekken. Bedrijven willen hun relaties graag bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren. En ook medewerkers worden weer vaker in het zonnetje gezet en getrakteerd op een bedrijfsfeest of kerstdiner.”

Regio profiteert mee van evenementenlocatie

Het kasteel verhoogt de aantrekkelijkheid van de regio. Met haar centrale ligging, dichtbij de snelweg en een eigen parkeerterrein trekken zij de aandacht van bedrijven uit binnen- en buitenland. Het bezoek krijgt een extra dimensie doordat een bedrijf het kasteel exclusief voor zichzelf heeft. Geen andere evenementen, vergaderingen of bijeenkomsten op één dag. “Daardoor kunnen bedrijven het kasteel omtoveren tot een marketing locatie met eigen banners of gesponsorde auto’s op het voorterrein bijvoorbeeld. Dat maakt het evenement nog meer eigen.”

Kasteel heeft drie gezichten

Als je binnenkomt weet je niet wat je ziet. Drie verdiepingen met ieder een eigen uitstraling. De verdiepingen zijn namelijk ieder in een andere eeuw gebouwd. Het keldergewelf dateert uit de 13e eeuw, de chique stijlvolle salons uit de 16e eeuw en de imposante balzaal met kroonluchters, ofwel de ridderzaal, stamt uit de 18e eeuw. “Op iedere verdieping vind je dus een totaal andere sfeer, waardoor je je evenement afwisselend kunt maken en een authentieke touch kunt meegeven. En onze eigen ambachtelijke keuken zorgt voor de kers op de taart.”

Sterk fundament is basis voor succes

“Twintig jaar geleden begonnen we vanaf nul. Nu organiseren we 200 tot 250 evenementen per jaar. Ons management bestaat nog steeds uit hetzelfde team. Dat is ook onze kracht. We hebben een sterk fundament. Het kasteel zorgt voor de rest van de betovering”, aldus de trotse manager die u van harte uitnodigt om op 20 juni a.s. het kasteel met eigen ogen te komen bewonderen.

Auteur: Olga Heeren

Meer informatie over KASTEEL WIJENBURG:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!