Bouwen aan uw toekomst met nieuwe bouwstenen

  • Zakelijke dienstverlening

BouwSchool Breda is het opleidingsinstituut dat werkgevers en werknemers ontzorgt bij het organiseren van bedrijfstrainingen en cursussen. Al enige tijd merken zij een stijgende lijn in het aantal trainingen en cursussen. Een mooi moment om adviseur, Koen van Leijsen, een aantal vragen te stellen rondom zakelijke dienstverlening. Want een ‘leven lang leren’ blijft noodzakelijk voor een verdere ontwikkeling volgens BouwSchool Breda.

Bouwen aan uw toekomst met nieuwe bouwstenen

Wat zijn de voordelen van de trainingen en cursussen van BouwShool Breda?

“BouwSchool Breda Training & Coaching speelt actief in op veranderingen bij bouwbedrijven binnen en buiten de organisatie en reikt bouwstenen aan om elk jaar verder te kunnen bouwen aan de ontwikkeling van uw werknemers. Want in een snel veranderde wereld is het bezitten van toekomstige vakkennis en vaardigheden onmisbaar. Ons aanbod aan cursussen is groot. Of het nu gaat om technische kennis uitbreiden of het willen doorgroeien naar een volgende stap in je carrière, wij bieden altijd een passende cursus of opleiding aan. Ook specifieke cursussen op maat en locatie, zijn ons niet vreemd. In overleg stellen wij een maatwerktraject samen aan de hand van de gewenste leerdoelen en onze ervaring. Vanzelfsprekend volgen wij de laatste ontwikkelingen rondom educatie op de voet.”

BouwSchool Breda

Kan BouwSchool Breda ook andere sectoren enthousiasmeren?

“Wat ons bijzonder maakt is dat wij onze trainingen en cursussen voor elk bedrijf of opleidingsinstituut binnen technische sectoren aanbieden. Meer dan 100 cursussen rondom verschillende vakgebieden leveren wij aan en zijn direct toepasbaar in de praktijk. De trainingen en cursussen kunnen via maatwerk aangeboden worden, zelfs in de avonduren of in het weekend. Daarbij verbetert het trainen van elke werknemer niet alleen de kwaliteit en productiviteit, het motiveert en maakt hen ook weerbaar op de arbeidsmarkt. Bijblijven en zelfs vooroplopen doet u door het volgen van trainingen en cursussen bij BouwSchool Breda.”

Wat maakt BouwSchool Breda uniek rondom duurzame inzetbaarheid?

“Zoals bekend schuift de pensioengerechtigde leeftijd op en is het meer dan ooit belangrijk om na te denken over uw organisatie en werknemers voor nu en in de toekomst. Voor uw organisatie, omdat in de toekomst bedrijven over voldoende goed gekwalificeerd personeel moeten beschikken. En voor werknemers, aangezien zij langer moeten doorwerken tot hun pensioen en daarna ook moeten kunnen genieten van het pensioen. Bouw en Infra kunnen een duurzame inzetbaarheidsanalyse (DIA) overwegen voor hun werknemers. De DIA is een advies(gesprek) over wat de werknemer kan doen om gezond en met plezier te (blijven) werken. Want werknemers die gezond en veilig werken, gemotiveerd zijn en daardoor optimaal presteren, zijn voor een bedrijf van groot belang. De DIA wordt vaak gecombineerd met een periodiek medisch onderzoek (PMO). Uniek bij ons is dat wij een periodiek medisch onderzoek kunnen combineren met een cursusdag. De werknemers van uw organisatie volgen een training of cursus en worden tussentijds een voor een opgeroepen voor een DIA in combinatie met een PMO. Uiteraard kunnen we dit ook aanbieden voor andere sectoren.”

Leslokaal

Wat zijn de voordelen van de moderne les- en vergaderruimtes?

"BouwSchool Breda biedt vier moderne les- en vergaderruimtes aan, die naar elke wens praktisch kunnen worden ingericht. Voor iedere vergadering, training of cursus kunt u bij ons terecht. De vergaderruimtes zijn voorzien van de laatste moderne faciliteiten. Onze unieke locatie is altijd goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid. U kunt de ruimtes boeken geheel verzorgd met catering, ook in de avonduren of in het weekend."

Wat is het toekomstperspectief van BouwSchool Breda Training & Coaching?

“Door alle deze mogelijkheden die BouwSchool Breda Training & Coaching te bieden heeft, zijn wij een sterk opleidingsinstituut geworden in de regio. Ons gebouw is vijf dagen en twee avonden open in de week. Wij zijn altijd in staat om de perfecte match te maken tussen ons cursusaanbod en de behoefte van uw organisatie voor een verdere ontwikkeling van uw werknemers.”

Meer informatie over BouwSchool Breda:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!