Brabant Water: Altijd, overal. Ook in uw bedrijf

  • Zakelijke dienstverlening

Brabant Water: Altijd, overal. Ook in uw bedrijf

Iedere dag zorgt Brabant Water ervoor dat 2,4 miljoen mensen 24 uur per dag, 365 dagen per week kunnen beschikken over het beste drinkwater van Nederland. Niet alleen bij u thuis, maar ook binnen uw bedrijf kunt u op Brabant Water vertrouwen. Onze drie dochterondernemingen leveren u precies het water en de dienstverlening waar u behoefte aan heeft.

HydroBusiness: industriewater op maat

Water is in veel productieprocessen van cruciaal belang. HydroBusiness maakt voor uw bedrijf water op maat. Dat kan water zijn van hoogwaardiger kwaliteit dan drinkwater, maar ook laagwaardiger water. Verder zuivert HydroBusiness industriewater voor hergebruik en wint ze biogas uit het zuiveringsproces.

Hydreco: duurzaam omgaan met water en energie

Duurzaamheid is voor Brabant Water vanzelfsprekend. Dankzij de innovaties van Hydreco kunt u ook in uw bedrijf op een duurzame manier omgaan met water en energie. Koude- en warmteopslag in de bodem, doorlevering van restwarmte en geothermie: al deze oplossingen verlagen niet alleen uw CO2-uitstoot, maar ook uw energiekosten.

Hydroscope: onderhoud van de waterinstallatie

De dienstverlening van Brabant Water houdt niet op bij de watermeter: er lopen tientallen meters waterleiding door uw gebouwen en terreinen. Wanneer u het advies, de monsterneming en het beheer toevertrouwt aan Hydroscope, bent u altijd verzekerd van water van de beste kwaliteit.

 ‘Heeft u in uw productieproces behoefte aan water van hoogwaardige kwaliteit, of is voor uw koelinstallatie de basiskwaliteit voldoende? Hoe gaat uw bedrijf om met water en energie en wat kunt u doen om het milieu te sparen en kosten te verlagen? Hoe ziet uw waterinstallatie eruit, en hoe kan die het beste onderhouden worden? Met al deze vragen kunt u terecht bij mij en mijn collega’s. Samen bepalen we welk water en welke dienstverlening bij uw bedrijf past. Zodat u altijd en overal kunt vertrouwen op het ideale waterpakket.’

Accountmanagers Franco Moonen en Marc van Hal
T: 073 683 86 06

Meer informatie over BRABANT WATER :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!