CAD2M realiseert succesvolle totaaloplossingen voor automatisering

  • Technologie

CAD2M is specialist in het optimaliseren van uw ontwerp-naar-markt proces van A tot Z. Met gepaste trots melden wij u dat CAD2M in 2009 het beste SolidWorks multi-product resultaat heeft behaald van alle SolidWorks resellers in Europa, Midden-Oosten en Afrika.

CAD2M realiseert succesvolle totaaloplossingen voor automatisering

CAD2M heeft zich een leider getoond in het realiseren van succesvolle totaal oplossingen voor automatisering van uw gehele ontwerp-naar-markt proces.

Onze gedegen kennis van uw werkterrein helpt ons in korte tijd scherpe analyses te maken van de problemen/mogelijkheden in uw ontwerp-naar-markt proces. Een partnership voor jaren is het uitgangspunt!

Betrouwbaar en deskundig advies vormende basis hiervoor.

De project aanpak van CAD2M is altijd transparant. Omdat wij ‘uw partner’ willen zijn werken wij met een helder en open projectplan. Op deze wijze bent u een complete deelgenoot van de implementatie en volledig op de hoogte van alle stappen en in welke voortgangsfase we verkeren.

Onze ervaring in het implementeren van dusdanige projecten garandeert professionele begeleiding en een efficiënte project aanpak.

CAD2M is leverancier van de volgende vooraanstaande producten: SolidWorks (CAD), Simulation (CAE), Enterprise PDM(PDM), SolidCAM (CAM) , en Visual Components (productie-simulatie).
De samenwerking met deze toonaangevende softwaresystemen waarborgen de kwaliteit van de geïnstalleerde tools.

Neem contact met ons op voor een gratis ‘3D-CAD scan’: (0314) 37 70 50.

Meer informatie over CAD2M B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!