Crotec - De specialist in ruimtelijke informatievoorziening

  • Technologie

Crotec is een Geo-Ict bedrijf met oplossingen en diensten voor het beheren van de ruimtelijke omgeving, in de ruimtelijke ordening, milieu, infrastructuur, nutsvoorzieningen en vastgoedmarkt.

Crotec - De specialist in ruimtelijke informatievoorziening

Daarbij wordt het volledige werkproces ondersteund van data invoer, uitwisseling, management, (mobiele) inventarisatie, planning, analyse en presentatie. Crotec is dé ideale partner als het gaat om digitale ruimtelijke informatievoorziening.

Innovatieve oplossingen

De digitalisering van ruimtelijke informatie neemt een grote vlucht. Crotec opereert in de frontlinie van deze ontwikkeling: wij creëren innovatieve oplossingen op basis van moderne technieken die hun waarde in de praktijk hebben bewezen.

Efficiënte ruimtelijke informatievoorziening

Crotec wil gemeenten, provincies en andere RO-partijen ondersteunen bij het digitale planvormings- en publicatieproces. Het doel is: efficiënte ruimtelijke informatievoorziening voor burgers en medewerkers. Crotec biedt een ruim aanbod aan moderne, functionele en doeltreffende oplossingen voor gemeenten, provincies en overige organisaties voor het creëren, beheren en publiceren van alle geografische (en daaraan gerelateerde) informatie.

Crotec heeft drie productgroepen:

C-SAM

C-SAM is het ópen geo-fundament voor de lokale overheid. Een écht open totaaloplossing voor het creëren, beheren, publiceren en (mobiel) communiceren van alle geo(gerela-teerde)-informatie. Binnen én buiten de organisatie.

RoTotaal     

Crotec ondersteunt met de RoTotaal 2.0 software suite het volledige proces van de Ruimtelijke Ordening en  integreert RoCreëer, RoBeheer en RoPubliceer nu tot één geheel. RoBeheer wordt door ruim een derde van alle gemeenten dagelijks gebruikt.
Het digitaliseren van RO-processen met RoTotaal is een investering in een efficiënt werkproces en verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening richting de burger. Met de software alleen bent u er echter nog niet. Daarom ondersteunt Crotec dit proces met een aantal diensten. Bij Crotec zijn we immers pas tevreden als onze software u rendement oplevert: optimale, actuele RO-informatie digitaal beschikbaar voor medewerkers en burgers.

GrexManager    

GrexManager is de Metafoor GRAS® functionaliteit gecombineerd met bewezen Crotec geo-webtechnieken. Crotec bouwt hiermee verder aan het RoTotaal 2.0 concept.

Advies

Onze adviseurs zijn uitstekend op de hoogte van de RO-praktijk bij gemeentelijke en provinciale overheden. Zij kunnen op managementniveau meedenken over de keuze en de implementatie van software en de consequenties daarvan voor de werk- en beheerprocessen binnen uw organisatie.

Cursussen

Onze cursusleiders kennen alle aspecten van RoTotaal. Zij maken uw medewerkers binnen korte tijd vertrouwd met de software. Onze cursussen zijn professionele standaard en maatwerk cursussen waarmee productiviteit en efficiency binnen de organisatie wordt verhoogd.

Detachering

Soms is het nodig om uw organisatie langere tijd te versterken met expertise op het gebied van digitale RO-informatievoorziening. In dat geval kan Crotec specialisten op basis van detachering aan u uitlenen.

Meer informatie over CROTEC B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!