CZ. Alles voor betere zorg

  • Farma & Zorg

Daadkrachtig. Verantwoordelijk. Betekenisvol. Verder gaan. Voorop lopen. Echt het verschil maken in de zorg voor onze verzekerden. Dat is CZ.

CZ. Alles voor betere zorg

CZ is een niet op winst gerichte onderlinge waarborgmaatschappij. We willen daadwerkelijk het verschil maken in de zorg voor onze verzekerden. Betere zorg. Betaalbare zorg. Bereikbare zorg. Voor u.

Om dat te kunnen bereiken lopen we voorop in het oplossen van problemen. En vooral: we gaan, als het moet, nét iets verder dan anderen om te zorgen dat onze verzekerden daadwerkelijk de best mogelijke zorg kunnen krijgen. Dat maakt ons anders dan andere zorgverzekeraars.

Betere zorg. Makkelijk gezegd, maar het is een belofte die veel van ons vraagt. Het stelt hoge eisen aan het bedrijf CZ, en aan onze mensen. Het vraagt veel creativiteit en doorzettingsvermogen. We doen alles om betere zorg voor onze verzekerden te realiseren. Het past daarmee naadloos bij de kernwaarde ‘DAADKRACHTIG’.

Betere zorg is niet alleen ons doel. Het is ook onze verantwoordelijkheid. Als zorgverzekeraar hebben we de opdracht om voor al onze verzekerden de kwaliteit van de zorg te bewaken en te verbeteren. Maar het is meer dan een opdracht. Het is een diepgevoelde verantwoordelijkheid. Het is een uiting van onze kernwaarde ‘VERANTWOORDELIJK’.

CZ streeft naar betere zorg. Op de lange termijn, maar vooral: nu. Voor u. Iedereen die bij CZ verzekerd is, moet kunnen ervaren wat het betekent dat we alles doen voor betere zorg. Het feit dat je dag en nacht kunt bellen voor advies. Dat we in kaart brengen wat de kwaliteit van verschillende zorgaanbieders is. Dat we helpen bij het vinden van betere zorg. En dat we die zorg voor onze verzekerden ook daadwerkelijk kunnen regelen.
Daarmee ervaar je en krijg je betere zorg. Zo maken we het verschil.
Het is de uiting van onze derde kernwaarde ‘BETEKENISVOL’.

Facts and figures
 
Aantal verzekerden: 3,4 miljoen
Marktaandeel: 20%
Omzet: ruim € 7 miljard per jaar
Aantal medewerkers: ca. 2.500
Vestigingen: Breda, Goes, Sittard en Tilburg
Servicekantoren: 19 kantoren in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg
 Intermediairs: ruim 3.000 assurantietussenpersonen
Labels: CZ, Delta Lloyd, OHRA

Meer informatie over CZ GROEP:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!