De kracht van drukwerk én het gemak van online

  • Zakelijke dienstverlening

Bedrijven maken steeds meer gebruik van online drukwerk. Zo werkt DekoVerdivas met Myso, een web-to-print portal op maat ingericht voor jouw organisatie. Myso geeft je 24/7 inzicht in al je communicatiematerialen, uniformiteit in al je uitingen en de garantie van een kwalitatieve output.

De kracht van drukwerk én het gemak van online

Digitalisering versterkt communicatie

DekoVerdivas gelooft dat elke organisatie effectiever kan communiceren. Myso, de online drukwerk beheermodule, ondersteunt klanten bij het verbeteren van hun communicatie en het beheer van de eigen huisstijl. In de portal is al het communicatiemateriaal online beschikbaar. Iedereen binnen het bedrijf die wel eens drukwerk bestelt, kan in één oogopslag zien wat er op andere afdelingen gebeurt. Dit versterkt de interne communicatie enorm. Ook een inkoper, marketeer of degene die verantwoordelijk is voor de logistiek heeft veel meer inzicht in wat er de deur uit gaat en wie de bestelling heeft geplaatst. Iedereen kan inloggen en de stand van zaken of historie van de bestelgegevens zien. Myso bezorgt de gebruiker meer efficiency en daardoor een besparing in tijd en geld.

Communicatiemiddelen eenvoudig te bewerken en bestellen

Met Myso kan de klant zelf aanpassingen doen op het eigen ontwerp. Je hoeft dus niet perse meer bulk te bestellen maar je kunt kleinere aantallen bestellen en aanpassingen tussentijds doen. Ook voert de klant orders heel eenvoudig in binnen een gebruiksvriendelijke online bestelomgeving. Uiteraard met dezelfde service en aandacht voor 25 stuks als voor 10.000 stuks.

Persoonlijke touch aan digitale drukwerkmodule

Digitaal bestellen lijkt misschien onpersoonlijk maar bij DekoVerdivas is niets minder waar.
“Iemand die bij ons inlogt, die kennen wij en die kent ons. Wij maken de web-to-print portal namelijk geheel op maat. Alle gegevens, communicatiematerialen en afspraken worden in de webshop geborgd en beschikbaar gesteld aan de klant. De klant beslist welke betrokkenen hij toestemming geeft voor de portal”, vertelt directeur Jos Frijters. De klant kiest een pakket dat aansluit op de wensen en behoeften van de organisatie. Uiteraard hoef je geen klant te zijn van DekoVerdivas om met Myso te werken.

Waarom Myso?

Myso biedt efficiency door:

  • onafhankelijkheid en flexibiliteit bij het maken van je communicatiemateriaal;
  • uniformiteit in al je uitingen;
  • het inregelen van de organisatiestructuur en werkprocessen;
  • up-to-date voorraadbeheer van je producten;
  • facturatie op maat, per regel, per kostenplaats of per periode
  • altijd inzicht in managementinformatie;
  • de garantie van een kwalitatieve output.

Met Myso heeft de klant het daadwerkelijk drukken en de keuze voor het aantal vellen tot het allerlaatste moment in eigen hand.

Over DekoVerdivas

DekoVerdivas is meer dan een drukker alleen. Ze faciliteert communicatie. Frijters: “Met de web-to-print portal bieden wij bedrijven de gelegenheid mee te groeien in  de veranderende behoefte aan communicatie.” Vanuit de drukkerij in Tilburg levert het bedrijf vrijwel alle diensten die je van een moderne organisatie mag verwachten. Denk naast repro diensten ook aan digitaal drukken en offset printwerk van folders, brochures en direct mailings. DekoVerdivas kan je ook helpen bij aanpassingen in je ontwerp en dtp.

Drukwerk nodig?

DekoVerdivas komt graag vrijblijvend bij je langs om een demo te geven van Myso. Ontdek hoe DekoVerdivas ook 'jouw drukker' kan zijn!

Auteur: Olga Heeren, Communicatiebureau Redact

Meer informatie over DekoVerdivas B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!