De Raadgevers, een adviesbureau voor het MKB

  • Financieel & Juridisch

Wij staan ondernemers bij met juridisch en/of P&O advies, op een praktische en toegankelijke manier. Van het beantwoorden van korte vragen tot procederen, wij zijn het verlengstuk van de organisatie.

De Raadgevers, een adviesbureau voor het MKB

Hoe is jullie organisatie ontstaan?

De Raadgevers Bedrijfsjuristen is in 1991 opgericht door vier ondernemers. Zij zochten een manier om hun advocaatkosten te verlagen zónder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dit resulteerde in het concept van een abonnement op juridische diensten. Inmiddels bieden wij veel meer dan het abonnement.

Wat maakt jullie organisatie uniek?

Wij onderscheiden ons van andere (juridische) dienstverleners door de taal van de ondernemer te spreken en mee te denken.

Waar staat de organisatie over 5 jaar?

Wij zijn een groeiende organisatie, over 5 jaar willen wij een groter stempel kunnen drukken en een voorbeeld stellen voor de dienstverlening in onze branche.

Wat zijn de plannen voor de nabije toekomst?

De Raadgevers is pas verhuisd en nu centraal gevestigd in Utrecht, vanwaar wij klanten uit het hele land bedienen. Dit kan omdat onze juristen deels vanuit huis werken, ‘het Nieuwe Werken’, en desgewenst bij de klant langskomen.

Video bij artikel

Meer informatie over RAADGEVERS, DE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!