De Startpartner geeft ondernemers een kickstart

  • Financieel & Juridisch

Wie snel en succesvol een eigen onderneming wil starten, doet er goed aan eens met De Startpartner te praten. Dit collectief van professionele partners heeft alles in huis om u snel op weg te helpen.

De Startpartner geeft ondernemers een kickstart

Eenvoudig starten

Genoeg mensen dromen ervan om een eigen onderneming te beginnen. Toch blijft dit vaak bij dromen. Eén van de redenen hiervoor is dat het zelfstandig ondernemerschap een aantal uitdagingen kent. Deze blijken vaak een drempel voor de aspirant-ondernemers. De Startpartner neemt deze drempel weg en neemt u mee door een aantal logisch opvolgende stappen. Zo is het zelfstandig ondernemerschap voor iedereen binnen handbereik. Zorgeloos, eenvoudig en snel.

Zelfstandig ondernemen

De Startpartner is een initiatief van Martijn van Thiel van Van Thiel Administraties. De jonge, maar succesvolle ondernemer weet als geen ander wat er bij een bedrijfsstart allemaal op je af komt. “Binnen een half jaar na mijn start moest ik een kantoorruimte huren omdat de huiskamer te klein werd”, vertelt Van Thiel op destartpartner.nl. Als ervaringsdeskundige deelt hij graag zijn bevindingen met toekomstig ondernemers.

Professionele partners

Het bijstaan van ondernemers in de dop doet Martijn van Thiel niet alleen. De Startpartner werkt – zoals de naam al aangeeft – met verschillende partners samen. Iedere partner heeft zo zijn eigen specialisme. Hierdoor krijgt u als toekomstig zzp’er enkel te maken met ervaren mensen. Dit zijn experts op het gebied van webdesign, huisstijl & corporate identity, verzekeringen, administratie en natuurlijk de belasting.

Starttraject

Het traject dat u bij De Startpartner doorloopt is overzichtelijk en snel. Op deze manier krijgt uw zelfstandige onderneming een echte kickstart. Het begint natuurlijk bij uw geniale ondernemersidee, gevolgd door een kennismakingsgesprek met De Startpartner. Daarna gaat het snel. Zaken als de inschrijving bij het KvK, het maken van visitekaartjes en een website passeren in rap tempo de revue, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Begeleiding

Uiteraard staan ondernemers er na dat traject niet alleen voor. De Startpartner biedt ook na deze kickstart een heel jaar ondersteuning. In dit jaar helpt De Startpartner u met:

  • Tussentijdse cijfers. Elk kwartaal krijgt u een managementrapportage. Zo houdt u het overzicht en daarmee grip op uw bedrijfsactiviteiten;
  • Aangiften van de BTW/inkomstenbelasting. De Startpartner regelt de aangifte en communicatie met de Belastingdienst. Zo heeft u meer tijd om te ondernemen;
  • Persoonlijk advies. Op basis van de managementrapportages staan de professionals u graag bij;
  • Eén aanspreekpunt. U profiteert van één en dezelfde contactpersoon waarmee u snel en duidelijk communiceert.

Hoge kwaliteit tegen een vaste prijs

Wie met De Startpartner in zee gaat, weet zeker dat hij zijn ondernemersdroom kan volgen. Het traject van idee naar onderneming is overzichtelijk en vlot en op basis van een hoge kwaliteit. De Startpartner werkt alleen met bewezen professionals die uitblinken in hun vakgebied. Dit alles wordt aangeboden tegen een vaste, eerlijke prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Duurzaam ondernemen

De Startpartner maakt bij haar dienstverlening zoveel mogelijk gebruik van cloud computing. Zo zijn gegevens altijd en makkelijk bereikbaar voor u en draagt u samen met De Startpartner bij aan een duurzame wereld.

Ook aan de slag als zelfstandig ondernemer of wilt u weten wat De Startpartner voor u kan doen? Kijk dan op: www.destartpartner.nl

Meer informatie over STARTPARTNER, DE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!