Detaservice bestaat 5 jaar!

  • Arbeidsmarkt

Detaservice bestaat 5 jaar, daarbij zijn er deze week ook 5 plaatsingen gerealiseerd. Lindsay van Santen deelt dan ook trots mee dat ze als nieuwe medewerker binnen Detaservice deze week 5 mensen aan een nieuwe baan heeft geholpen.

Graag zou ik mezelf even willen voorstellen, Ik ben Lindsay van Santen, Lindsay van SantenIntercedente bij Detaservice. Ik hou mij voornamelijk bezig met new business, selectie en beheer van flex-krachten en het screenen van juiste vakmensen in verschillende branches, maar sterk gericht op technische vakspecialisten. Vanaf november ben ik in dienst getreden bij Detaservice. Voorheen heb ik 1.5 jaar voor een ander bureau gewerkt gericht op de technische branche.

Sterke partner

Succes is mensenwerk en organisaties die de juiste medewerkers weten te vinden, hebben een belangrijke voorsprong. Succesvolle organisaties kunnen daarom niet meer zonder een professioneel personeelsbeleid. Steeds vaker kiezen zij daarbij voor een sterke partner als Detaservice. Detaservice is sterk in werk. Dat is ons statement. En dat maken we dagelijks waar.

Detaservice is een allround specialist op het gebied van personeelsvraagstukken. Jarenlange ervaring en vakkennis zijn onze tools. In de samenwerking met onze opdrachtgevers houden wij de lijnen kort en de communicatie duidelijk.

Betrokken

U kunt rekenen op betrokken specialisten die zich persoonlijk verantwoordelijk voelen voor de kwaliteit van de samenwerking met u. Professioneel personeelsbeleid vraagt om een brede kijk op de zaak. Onze dienstverlening sluit daar naadloos bij aan. Uitzenden of detacheren, werving en selectie, grensoverschrijdende bemiddeling, payroll en personeelsadvies zijn gericht op tijdelijke en vaste medewerkers binnen uw organisatie. Het zijn onze specialismen die wij in overleg met u flexibel inzetten waar u ze nodig heeft. En we zijn daarbij pas tevreden als u het bent.

Met Detaservice bent u verzekerd van een deskundige en betrokken partner die actief en creatief met u meedenkt. Ik zou graag eens kennis maken met u! Een eerste kennismaking is dan ook vaak het begin van een langdurige relatie.

Meer informatie over DETASERVICE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!