DROOM! meer dan vergaderen

  • Zakelijke dienstverlening

Een professioneel innovatief centrum waar u kunt vergaderen, lunchen en flexwerken. Door de hoogwaardige duurzame inrichting en het zorgzame personeel is er een bijzondere ambiance gecreëerd. Niet algeheel onbelangrijk; DROOM! is ver uit de voordeligste in de regio.

DROOM! meer dan vergaderen

Zorgbedrijf

Sociale onderneming, waar de maatschappelijke participatie van mensen met en zonder beperking gestimuleerd word. Bij DROOM! laten wij zien dat we samen prima in staat zijn een hoogwaardig product/dienst te leveren.

Vergaderen

Vergaderen in stijl, hoogwaardige service en betalen per persoon. Met negen vergaderzalen variërend in grootte en stijl is er voor ieder een geschikte zaal. U vergadert al vanaf € 8,80 ex btw p.p. inclusief onbeperkt koffie, thee en frisdrank.

Lunchen

Op zoek naar een geschikte zakelijke lunchplek? Genieten van de superieure kwaliteit van de lunch met extra service van ons personeel. Kom eens lunchen.

Broodjes bezorgservice

Vergaderen op locatie, of een keer wat anders dan uw eigen brood? Bestel heerlijke broodjes en deze worden op locatie geleverd door onze bezorgservice.

Flexwerken

Op zoek naar een geschikte werkplek? U heeft hem gevonden, centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen, direct aan de A325. Het de perfecte plek om af te spreken. Ook het station Elst waar 7 treinen per uur stoppen is op 3 minuten loopafstand. DROOM! heeft 50 flexplekken waar u kosteloos kunt werken en/of ontmoeten.

Reserveren

Door het eenvoudige online reserveringssysteem kunt u met 3 klikken reserveren.

Voor meer informatie surf naar www.bijdroom.nl of bel 0481 367139

Droom! meer dan vergaderen

Meer informatie over DROOM!:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!