Drukwerk met de focus op het bedrijfsproces

  • Zakelijke dienstverlening

De voorlopers van DekoVerdivas zijn al meer dan een eeuw bezig met drukken. Tegenwoordig staat er een organisatie die meer doet dan alleen drukwerk. De totale communicatie op papier wordt gefaciliteerd bij deze Tilburgse organisatie.

Drukwerk met de focus op het bedrijfsproces

Directeur Jos Frijters aan het woord

Naam: Jos Frijters
Werkt per week: 45 uur
Eerste baan: Typograaf

Hoe zou u uzelf omschrijven als ondernemer?

Creatief, innovatief en ondernemend.

Hoe ziet uw loopbaan er tot op heden uit?

Eerst heb ik 6 jaar alle technische facetten van de grafische industrie doorlopen. Daarna heb ik enkele jaren leiding gegeven aan diverse afdelingen. Sinds 1991 ben ik eigenaar en bestuurder van Drukkerij Versteden, later Verdivas geweest. In 2009 is Verdivas gefuseerd met Deko en ben ik, samen met Marloes de Kok het gezicht van DekoVerdivas.

Wat is uw grootste zakelijk succes tot op heden?

De verhuizing van Verdivas en tegelijk de fusie met Drukkerij Deko. Waardoor wij de toekomst voor onze bedrijven en medewerkers geborgd hebben.

Bent u actief binnen een zakelijk netwerk/vereniging, en zo ja kunt u daar meer over vertellen?

Ik ben actief in diverse netwerken en verenigingen en bekleed in meerdere daarvan een actieve rol. Van de Hockeyclub in Berkel-Enschot tot de Kiwanis en van BORT tot de Businessclub BuBE.

Welke ondernemer inspireert u? En waarom?

Richard Branson, hij is voor mij de ultieme ondernemer, hij weet het beste uit mensen te halen en dat kost hem, ogenschijnlijk, geen enkele moeite.

Welke boodschap wilt u uw collega ondernemer meegeven?

Volg je hart, geef je medewerkers de juiste richting, steun ze en bewaak je eigen koers.

Over DekoVerdivas

Wat is de core business van jullie organisatie?

Ontzorgen op het gebied van drukwerk. Wij faciliteren de communicatie op papier.

Hoe is jullie organisatie ontstaan?

In 2009 zijn wij door een fusie van Drukkerij Deko en Verdivas Communicatieprodukties, onstaan. Onze oorsprong ligt in 1902 met de start van een drukkerij in hartje centrum Tilburg.

Wat maakt jullie organisatie uniek?

Wij faciliteren de communicatie op papier. Dat doen wij met een methodiek die altijd aan kan sluiten op de processen in de organisaties van onze klanten. Wij ontzorgen onze klanten voor 100%.

Economische thema's in de regio Midden-Brabant DekoVerdivaszijn: food, health zorg & farma, innovatie, logistiek recreatie & toerisme en technologie (machinebouw). Is jullie organisatie met één van deze thema's verbonden? En zo ja, op welke manier?

Vele van onze klanten zijn actief in de zorg. Onze dienstverlening reikt verder dan alleen het zetten van informatie op papier. Wij bieden een dienst die gaat van digitale informatie tot een pakketje folders in een rek op locatie. Hierbij maken wij altijd gebruik van bestaande bedrijfseigen processen. Dit maakt de implementatie overzichtelijk en zonder grote investeringen. Vaak wordt hierdoor een interne dienst efficiënter ingezet, in plaats van afgebroken.

Waar staat de organisatie over 5 jaar?

Dan faciliteren wij voor al onze klanten de communicatie op papier.

Wat zijn de plannen voor de nabije toekomst?

Uitrol van onze bestelportal en optimalisering van onze logistieke diensten.

Meer informatie over DekoVerdivas B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!