Easy Way is altijd bezig met vernieuwende chauffeursdiensten

  • Zakelijke dienstverlening

Easy Way is specialist op het gebied van privéchauffeurdiensten. Het Bredase bedrijf maakt daarvoor gebruik van hoogopgeleide studenten door het hele land. Maar haar dienstverlening stopt zeker niet bij de grens.

Easy Way is altijd bezig met vernieuwende chauffeursdiensten

Student privéchauffeur

Eigenlijk kunnen ze bij Easy Way alles wel organiseren. In bijna 25 jaar heeft het chauffeursbedrijf zoveel ervaring opgedaan dat geen enkele uitdaging te groot is. Haar specialisme blijft nog altijd de student privéchauffeur: een hoogopgeleide student die de klant in zijn eigen auto naar de gewenste locatie brengt.

Meer tijd om te werken

Het grootste voordeel van een student privéchauffeur is de tijdwinst. Voor zakenlieden is tijd schaars en kostbaar. Zij kunnen hun tijd beter besteden dan het uitzoeken van de route, van A naar B rijden en hun auto wegzetten en weer ophalen. Door gebruik te maken van de diensten van Easy Way, neemt hun productiviteit merkbaar toe.

Investering verdient zich terug

Dat besef lijkt er steeds meer te zijn, want de vraag naar privéchauffeurs trekt weer aan. Maar er heerst ook een positiever sentiment. “Bedrijven durven weer te investeren”, ziet directeur Sander Overduin. Maar zo’n investering is gauw terugverdiend. Overduin komt met een treffend voorbeeld. “Zo hadden we een directeur met meerdere vestigingen. Door gebruik te maken van onze privéchauffeurs kon hij meerdere afspraken op één dag doen, meerdere locaties bezoeken.”

Strenge selectie

De student privéchauffeurs worden ook voor opdrachten in het buitenland ingezet. Het zijn vaak de krenten in de pap. Want wat te denken van het vervoer rondom een Formule 1-race. In Monaco of Singapore bijvoorbeeld. “Maar onze studenten worden hier wel op geselecteerd. En die procedure is zeer streng.” Easy Way neemt kwaliteitseisen uiterst serieus en daarom volgen alle chauffeurs een lesprogramma. Naast aandacht voor rijvaardigheid, wordt hierin de nadruk gelegd op representativiteit en discretie.

Mobiliteit vergroten

Chauffeursdiensten zijn interessant voor tal van doelgroepen. Zo is Easy Way bezig om de mobiliteit van ouderen te vergroten. Samen met een aantal partners wordt er een totaalpakket ontwikkeld waar mobiliteit een onderdeel van is. Of wat te denken van tijdelijk gehandicapten of mensen die om andere redenen niet op het werk kunnen verschijnen. “Zo was er een professor aan een Universiteit van wiens expertise niet gemist kon worden.” Easy Way had het antwoord.

Efficiënte oplossingen

Naast een merkbare tijdwinst, zijn privé chauffeurdiensten goedkoper dan taxiritten. En ook het comfort van de eigen auto speelt een belangrijke rol. Artsen die in meerdere ziekenhuizen werken, laten zich daarom graag door Easy Way vervoeren. Maar ook bedrijven die internationale gasten verwelkomen, kloppen bij Easy Way aan. “Wij kijken naar signalen in de markt en zoeken altijd naar de meest efficiënte oplossing”, aldus Overduin.

25-jaar Easy Way

Volgend jaar viert Easy Way haar 25-jarig bestaan. Deze mijlpaal wordt onder andere gevierd met een verhalenbundel vol ervaringen. In 25 verhalen wordt de rijke geschiedenis van het bedrijf verteld. Zoals wellicht het verhaal van een dame. Zij zocht voor twee weken een privéchauffeur in een Zuid-Franse badplaats. Voorwaarde: hij moest wel kunnen tennissen. De opbrengst van de verhalenbundel gaat naar oneMen, het goede doel dat door Easy Way wordt gesteund.

Meer informatie over EASY WAY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!