Een glimlach na elk bezoek

  • Zakelijke dienstverlening

Maak kennis met Jos Boomgaard. Directeur van H. Boomgaard BV, groothandel in EHBO-materialen uit Apeldoorn. En bovenal ondernemer met een bijzondere kijk op het leven. “Ik koester mensen.”

Een glimlach na elk bezoek

Blind achter de verkoop aan? Niets voor Jos Boomgaard. “Het intermenselijke staat voorop. Wanneer ik een ander met een glimlach achterlaat, is mijn bezoek aan die persoon geslaagd. Je moet écht contact hebben gehad.”

Extravert en tevreden

Jos Boomgaard omschrijft zichzelf als een blijmoedig man. Extravert ook, en tevreden in het leven. Zeker nadat hij enige jaren geleden kampte met een ernstige aandoening aan het hart. Die is verleden tijd, gebleven én versterkt zijn z’n positieve blik en doorzettingsvermogen. “Ik koester mensen, heb misschien wel meer dan ooit plezier in wat ik doe.”

Voor Boomgaard komt dat neer op leidinggeven aan een groothandel in EHBO-materialen. Verbandtrommels, defibrillatoren, BHV-oplossingen: H. Boomgaard BV uit Apeldoorn levert ze allemaal. En dat niet alleen, benadrukt Boomgaard. “We adviseren onze opdrachtgevers ook nadrukkelijk, controleren hun EHBO-materialen zodat ze daar zelf geen omkijken naar hebben. We willen ons onderscheiden door te ontzorgen.”

Veiligheid bovenaan

Boomgaard levert aan opdrachtgevers als Manutan en Hanos. Ook heeft hij veel klanten in de bouw – juist de sector waarin het nog altijd niet crescendo gaat. “Daar hebben ook wij last van gehad”, erkent Boomgaard. “Zeker wanneer je bedenkt dat onze producten vaak sluitpost zijn. Een bedrijfsonderdeel als ICT staat meestal voorop, ergens verderop in het rijtje komt het thema veiligheid. Terwijl juist dat bovenaan zou moeten staan.”

Relaties versterken

Voor het samenstellen van de EHBO-materialen werkt Boomgaard veelal samen met sociale werkplaatsen. Hij geeft vorm aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door projecten in Afrika te steunen en bouwt intussen gestaag aan het versterken van zijn klantrelaties.

“Kijk ik een paar jaar vooruit, dan wil ik met mijn onderneming een gedegen partner zijn. Dé vakspecialist in EHBO-materialen, voor welke opdrachtgever dan ook. Bovendien weten mijn klanten dan nog beter dan nu hoe breed onze service is. Van levering en controle tot advies en nazorg. Boomgaard als probleemoplosser, dat past ons wel.”

Meer informatie over BOOMGAARD B.V., H.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!