‘Een goed functionerend bedrijf kan niet zonder goede koffie’

  • Zakelijke dienstverlening

Koffie is in veel gevallen als het ware de motorolie van een bedrijf. Helaas smaakt ie soms ook zo. Niet als het aan Waterlogic ligt. De ervaren leverancier van drinkwater op het werk verzorgt ook representatieve, lekkere koffie.

‘Een goed functionerend bedrijf kan niet zonder goede koffie’

Gekoeld drinkwater op het werk

Watercompany is sterk in het leveren van water op kantoor. De toonaangevende leverancier van gekoeld drinkwater voorzieningen is al enige tijd marktleider op dit gebied.  Watercompany ontzorgt organisaties met op waterleiding aangesloten waterkoelers. Zo kunnen bedrijven genieten van de beste kwaliteit water op het werk.

Lekkere koffie voor op kantoor

Naast lekker water, drinken medewerkers ook graag kwaliteitskoffie. Een lekker bakkie waarmee je dag wel doorkomt. Koffie als basis voor betere resultaten, dat klinkt zo gek nog niet. Steeds meer klanten vroegen zich af of Watercompany ook koffie voor hen kon verzorgen. En dus dook managing director Robert Moorman in de wereld van kwalitatieve koffie.

Gouden kans

“Men was niet altijd tevreden over de kwaliteit van de koffie. Maar vooral de service van de huidige leverancier stemde tot ontevredenheid.” Weinig persoonlijk contact en een trage afhandeling van klachten of storingen zijn veelgehoorde voorbeelden. Volgens Moorman zijn het regelmatig grote bedrijven die zich hieraan schuldig maken.

Er deed zich een kans voor en Watercomany pakte die met beide handen aan. Maar niet voor het bedrijf intensieve research had verricht. Waaronder uitvoerig contact met leveranciers van hoogwaardige producten.

Service en kwaliteit

Begin 2013 begon Watercompany met het leveren van kwaliteitskoffie en bijbehorende koffiemachines. Dit gebeurt sindsdien geheel volgens eigen concept, waarin kwaliteit van producten en service gekoppeld worden aan volledige ontzorging. Zo kunnen klanten ervoor kiezen om geen koffiemachine te hoeven kopen of leasen.

Gratis koffiemachine

“We bieden onze klanten de mogelijkheid tot een gratis koffiemachine bij een langetermijnverbintenis.” 95 procent van de klanten maakt al gebruik van die mogelijkheid. “Het scheelt hen behoorlijke investeringen en ze zijn bovendien verzekerd van een lekkere bak koffie.”

Snel en vakkundig onderhoud

Watercompany onderscheidt zich - ten opzichte van grote, starre leveranciers - met een fijnmazig servicenetwerk. Samen met een prima prijs-kwaliteitverhouding is dat de basis van het succes. “Er is altijd een gekwalificeerde monteur in de buurt”, weet Moorman. Daardoor zijn klanten verzekerd van snelle en goede opvolging voor bijvoorbeeld onderhoud aan hun machine.

Watercompany houdt hierbij de lijnen graag kort en persoonlijk. “Ieder bedrijf heeft zijn eigen vaste accountmanager, daarnaast heeft Watercompany een Customer Service afdeling die altijd klaar staan om de relaties te ontzorgen.”

Verzekerd van de juiste koffiesoorten en accessoires

Klanten die kiezen voor koffie op het werk van Watercompany, profiteren van goede logistiek en nauwkeurige bevoorradingssystemen. Afnemers weten dat ze hierdoor altijd de juiste koffiesoorten in huis hebben, evenals accessoires en eventuele onderdelen. Over de waterkwaliteit – die zeer bepalend is voor de smaak – maken zij zich al helemaal geen zorgen. Watercompany biedt al jaren de beste filters en oplossingen voor het zuiverste water.

Ieder bedrijf verdient goede koffie

Lekkere koffie hoort thuis in ieder goed functionerend bedrijf. Wie zichzelf, maar ook zijn werknemers en bezoekers serieus neemt, zorgt ervoor dat er goede koffie wordt aangeboden.

Auteur: Bouke Tuit

Meer informatie over WATERLOGIC:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!