Een maatschappelijke bijdrage leveren en besparen tegelijk

  • Arbeidsmarkt

WVS-groep helpt bedrijven bij het organiseren en borgen van productiewerk. Voor ondernemers blijkt dit nog wel eens een punt van zorg. Maar met de diensten van WVS-groep levert u een maatschappelijke bijdrage en bespaart u tegelijk.

Een maatschappelijke bijdrage leveren en besparen tegelijk

Gemotiveerd personeel

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn vaak nog prima in staat om allerlei soorten werk te doen. Doordat er toch werk voor hen is, zijn zij uiterst gemotiveerd om aan de slag te gaan. WVS-groep biedt werk aan deze mensen en is tegelijkertijd de partner voor bedrijven die gemotiveerd personeel zoeken. “Wij verzorgen productiewerk bij bedrijven in de omliggende regio’s”, vertelt Ruud de Vreede.

Logistiek, organisatorisch en financieel de beste oplossing

De Vreede is bedrijfsleider van de drie industriële vestigingen die WVS-groep rijk is. Deze hebben hun kantoren in Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom. “We gaan altijd op zoek naar de beste oplossing, zowel logistiek, organisatorisch als financieel. Dit gebeurt in goed overleg met onze opdrachtgevers”, licht de bedrijfsleider toe.

Productiewerk op maat

Het organiseren en borgen van productiewerk, is altijd maatwerk als het aan WVS-groep ligt. “Ieder bedrijf is anders, net als iedere ondernemer en iedere medewerker. Juist daarom kunnen en willen we alleen maatwerk leveren.” Geregeld verrast WVS-groep haar klanten met de verschillende mogelijkheden en geboden kwaliteit. Dat blijkt ook wel uit het klanttevredenheidsonderzoek dat maar liefst een mooie 7,8 opleverde.

Productiewerkers voor multinationals en lokale ondernemers

“Met dat cijfer zijn we als organisatie natuurlijk hartstikke blij. Het maakt ons trots.” Ruud de VreedeWVS-groep werkt naar tevredenheid voor zeer uiteenlopende relaties. In het oog springende namen zijn: DSV in Moerdijk, DHL/Ricoh in Bergen op Zoom en verpakker van diepvriesproducten Ardo in Etten-Leur. WVS-groep ontzorgt zowel multinationals als lokale succesvolle ondernemers bij hun productiewerk.

Werken op locatie

Onder de maatwerkoplossingen bevinden zich groepsdetachering en Werken op locatie. Bij groepsdetachering wordt een groep geplaatste medewerkers direct aangestuurd door een bedrijf. Bij wat WVS-groep Werken op locatie noemt, is er eventueel nog begeleiding vanuit WVS-groep aanwezig naast de leidinggevende van het bedrijf zelf.

Iedere plaatsing een succes

Voor welke optie er gekozen wordt, hangt volledig af van de situatie en wensen van de opdrachtgever. “Die kan bovendien altijd een beroep op ons doen voor advies, tijdelijke begeleiding, herplaatsing en dergelijke. We willen vooral van iedere plaatsing een succes maken”, benadrukt De Vreede.

Minder derving bij uw productie

Wie werkt met WVS-groep ontdekt al snel de vele voordelen. “Naast de marktconforme tarieven zijn veel bedrijven aangenaam verrast door de werklust en het enthousiasme van onze mensen.” De kwaliteit die WVS-groep keer op keer weet te bieden, ligt bovengemiddeld hoog. En derving neemt bovendien af bij de bedrijven waar WVS-groep ondersteuning biedt.

Voordelen van productie in Nederland

Ruud de Vreede signaleert nog een andere trend. “Veel organisaties komen langzamerhand terug op het uitbesteden van hun productie aan landen overzees of in Oost-Europa. Aansturing op afstand blijkt lastig, wat weer leidt tot een gebrek aan kwaliteit en continuïteit.” De Vreede ziet hoe middelgrote productielijnen steeds vaker worden teruggehaald en ziet daarin een rol weggelegd voor zijn organisatie. “Wij kunnen die voortgang en hoge kwaliteit wél verwezenlijken.”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het meest voor de hand liggende voordeel aan werken met WVS-groep, is de maatschappelijke bijdrage. Veel bedrijven willen wel degelijk iets met MVO, social return en de actuele Participatiewet doen, maar vaak hebben ze geen idee hoe. Toch stelt de overheid daar eisen aan. Ook hierin kan WVS-groep u ontzorgen. Wie de vele mogelijkheden eens concreet en op maat ontdekt, vraagt geheel vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan.

Auteur: Bouke Tuit

Meer informatie over WVS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!