‘Een specialist herkent de pijnpunten’

  • Financieel & Juridisch

Een betrokken club advocaten die meegaat met de tijd, waarin ieder eigen specialisaties heeft en die actief is in de regio Stedendriehoek. Dat is Fiévez advocaten. Advocaat Ernst Frank Muller: “Wij zijn betrokken bij onze klanten, behartigen hun belangen en kiezen bewust voor een persoonlijke benadering.”

‘Een specialist herkent de pijnpunten’

U bent ze misschien al tegengekomen tijdens een netwerkbijeenkomst in de Stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer. De zeven advocaten van Fiévez zijn graag betrokken bij hun regio. “Ook hebben we allemaal een bestuursfunctie”, voegt Muller toe. “Ik ben bijvoorbeeld lid van de Raad van Toezicht van een lokale welzijnsorganisatie. We staan ergens voor en dat laten we graag zien.”

Specialisatie

Alle advocaten hebben een specialisatie. “Een advocaat verzamelt de feiten die van belang zijn. Als specialist weet je precies wat belangrijk is en wat niet. Je zit meer in de materie en herkent de pijnpunten. Zo kun je beter de zaak van je cliënt bepleiten.” Fiévez advocaten is actief in vastgoedrecht, mediation, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht, aansprakelijkheidsrecht en pensioenrecht.

Ondernemingsrecht

Muller is zelf actief in het arbeids- en pensioenrecht. “Twee rechtsgebieden die schurken aan ondernemingsrecht, waar wij erg actief in zijn. We houden ons daarnaast  bezig met waar een ondernemer mee zit: van franchise-overeenkomsten tot het opstellen van contracten en het kiezen van een ondernemingsvorm. Wij denken mee.” Inmiddels zit hij al jaren in het vak.

Vacature advocaat

Momenteel is Fiévez advocaten op zoek naar een toevoeging voor het team. “We zoeken een advocaat die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht. Iemand die zijn of haar strepen al heeft verdiend in het vak en nu op zoek is naar een duurzame verbintenis. Het liefst iemand uit de regio, maar we beseffen dat dat lastig is in verband met concurrentiebedingen. Toetreden tot de maatschap behoort tot de mogelijkheden in de toekomst.” Vacature advocaat medewerker ondernemingsrecht.

Meebewegen

De toekomst ziet Muller positief in. “We zijn altijd met onze tijd meegegaan. Bijvoorbeeld door ons te specialiseren en door in 2009 te verhuizen naar een nieuw en modern pand aan de rand van de A1. Dat meegaan met de tijd blijven we doen. Omdat veel mensen hebben moeite met het ‘uurtje factuurtje’ onderzoeken we of het mogelijk is om pakketprijzen te maken. Het idee staat nog in de kinderschoenen, we gaan het financieel onderzoeken. Maar hoe dan ook, Fiévez advocaten blijft meebewegen met de maatschappij. Daarbij ligt het accent altijd op de cliënt.”

Meer informatie over FIEVEZ ADVOCATEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!