‘Elke plaatsing is een hoogtepunt’

  • Arbeidsmarkt

Bij detacheringspecialist Detaservice draait het nog écht om de mensen. Recruiter Ed Bekkers vertelt hoe het bureau er alles aan is gelegen om mensen weer aan het werk te krijgen.

‘Elke plaatsing is een hoogtepunt’

Specialist in detachering

Het jonge Detaservice is gespecialiseerd in detachering, uitzenden en werving & selectie. De grote kracht van het bedrijf ligt met name in de ICT-, transport-, techniek- en administratieve sector. Recruiter Ed Bekkers heeft door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan van de ICT-sector. Bekkers, die in 2011 bij het bedrijf kwam, is nog altijd verheugd om zijn expertise te kunnen delen. “Je merkt dat mensen binnen de ICT waarderen dat je hun taal spreekt. Ze hoeven niet alles uit te leggen.”

Maatschappelijke functie

Detaservice is sinds haar oprichting in 2009 steeds gegroeid. Bekkers spreekt zijn bewondering uit voor oprichters Marc en Siham Barendse. “Ze zijn tegen de crisis in begonnen. Dat verdient mijn respect en waardering.” Volgens de recruiter kan het bedrijf nog verder doorgroeien. “We willen groot worden door klein te blijven. Misschien een cliché, maar het is wel waar.”

Het gaat Bekkers er vooral om dat Detaservice blijft doen waar het goed in is, namelijk mensen plaatsen. Gevraagd naar de hoogtepunten van het bedrijf antwoordt hij dan ook: “Er zijn eigenlijk niet specifieke hoogtepunten aan te wijzen. Iedere plaatsing is een hoogtepunt. We hebben een maatschappelijke functie en dat is mensen weer aan het werk krijgen. We bieden een toegevoegde waarde.”

Persoonlijke aandacht

De persoonlijke aanpak waarmee Detaservice te werk gaat, is het geheim tot succes. “Je moet ervoor zorgen dat mensen het gevoel krijgen dat het om hen draait en dat jij er als recruiter alles aan doet om hen weer aan het werk te krijgen. Persoonlijke aandacht is bij ons het sleutelwoord.”

Bekkers zat zelf ook wel eens ‘op de bank’ en weet hoe vervelend het kan zijn om zonder werk te zitten. Persoonlijke aandacht staat bij Detaservice voor betrokkenheid, meedenken met de klant – zowel kandidaat als bedrijf – en een snelle, duidelijke terugkoppeling.

Meer informatie over DETASERVICE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!