Europese leider wil dicht bij de klant staan

  • Industrie

SPIE Nederland is een toonaangevende multi-technische dienstverlener en een grote speler op de Europese markt. Door de lokale contactpersoon is SPIE een goede partner voor zowel MKB als grote organisaties.

Europese leider wil dicht bij de klant staan

SPIE Nederland is een dochteronderneming van SPIE S.A. met meer dan 1900 medewerkers welke vanuit 17 vestigingen een pro forma omzet genereren van € 321 M. SPIE Nederland werkt vanuit de divisies SPIE-Technology, SPIE-Infra, SPIE-Building Systems, SPIE-Controlec Engineering en SPIE-Industry voor zowel de private als de publieke sector in alle disciplines aan het ontwerpen bouwen en onderhouden van netwerksystemen, energie-installaties, bruggen, sluizen en stuwen, industriële installaties en gebouwinstallaties. Ook het geven van onderhoudsadvies en bouwen van softwaresystemen ter ondersteuning van het inspecteren en onderhouden van installaties en netwerken behoord tot de core-business. SPIE Nederland behoort tot de top 5 dienstverleners in Nederland.

Laten werken van installaties

De divisie SPIE-Industry, waar vestiging Arnhem onder valt, is een ervaren partner als het gaat om elektro-, meet-, en regeltechniek, mechanical/piping, HVAC, procesautomatisering en analysertechniek, process equipment of civiele techniek. SPIE-Industry stelt haar klanten in staat een hogere effectiviteit te realiseren door haar kennis en kunde te bundelen en in te zetten voor de klant bij het bouwen en onderhouden van haar installaties.

Duurzaamheid staat boven alles

SPIE-Industry heeft alle disciplines in huis om de betrouwbaarheid, de beschikbaarheid en veiligheid van industriële installaties te verhogen en zeker te stellen. Duurzaamheid staat hierbij boven alles.

Wat SPIE uniek maakt is dat we alle stappen in het proces in huis hebben: via ontwerp, engineering, realisatie, commissioning en startup tot aan onderhoud en optimalisatie. Daarbij hebben we ook nog eens een heel breed scala aan disciplines in huis. Het unieke daarbij is dat we voor de klant locale contactpersonen hebben welke aan de ene kant de installaties en behoeften van de klant goed kent en aan de andere kant weet wat de SPIE-organisatie allemaal aan kennis en specialismen te bieden heeft. Daarmee is SPIE een goede partner voor zowel kleinere als grote organisaties.

Idee naar realiteit

Zowel op het thema Innovatie als Technology is SPIE goed ingespeeld. We zijn partner bij een groot aantal bedrijven in de regio welke zich met innovatieve technieken en processen bezig houden. We zetten daarbij onze kennis en kunde in om onze klanten te helpen hun installaties te bouwen, optimaliseren en onderhouden. We zijn daarbij niet alleen een sparringpartner maar vaak ook degen die samen met de klant het idee omzet in realiteit.  

Software voor onderhoud en logistiek

Daarnaast hebben we binnen SPIE hebben we een eigen afdeling Technology die zich richt op het ontwikkelen en toepassen van tools en methodieken voor het onderhoud en logistieke processen. SPIE-Technology ontwikkelt en implementeert software voor onderhoud en logistiek. Deze softwarepakketten en tools ondersteunen onze klanten bij het stroomlijnen van hun onderhoudswerkzaamheden, zodat deze werkzaamheden veiliger, efficiënter en kwalitatief beter verricht kunnen worden.

Continu in ontwikkeling

SPIE-Industry, vestiging Arnhem is continu in ontwikkeling en bezig met het uitbereiden van haar dienstverlening. Daarbij zijn de behoeften van onze bestaande en toekomstige klanten leidend.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!