Financieel advies voor midden- en kleinbedrijf

  • Financieel & Juridisch

Berghuizen Accountancy is een zelfstandig advieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf in Nijkerk en omgeving. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Financieel advies voor midden- en kleinbedrijf

Een enthousiast team van vijf mensen bestaande uit een accountant, belastingadviseur en gespecialiseerde medewerkers, staat voor u klaar om u te helpen met uw problemen, om u werk uit handen te nemen of om u te voorzien van een vakkundig advies. Ons streven is om u via persoonlijk contact snel en op tijd kwaliteit te bieden.

Administratieve lastenverlichting?

De laatste tijd is er in de media veel aandacht geweest voor administratieve lastenverlichting die door de belastingdienst en door het ministerie werd aangekondigd.
Het gaat hier om administratieve processen eenvoudiger te maken en daardoor minder tijdrovend en dus minder kostbaar voor bedrijven.

Ons kantoor houdt zich ook bezig met administratieve lastenverlichting voor de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. En dan bedoelen we niet dat we de administratieve processen gaan vereenvoudigen, want daar hebben wij nauwelijks invloed op, maar we kunnen u wel de weg wijzen in de administratieve rompslomp en in het uiterste geval deze zelfs helemaal van u overnemen en verwerken.

Ons kantoor houdt zich bezig met financiële dienstverlening in de meest brede zin en wij verzorgen bedrijfsadministraties, jaarrekeningen, belastingaangiften, tussentijdse rapportages en we kunnen u ook adviseren bij het kiezen van de juiste ondernemingsvorm.

Wij wensen u veel personeel

Dit is een gezegde dat men vroeger regelmatig hoorde en ook in deze moderne tijd wordt er nog vaak over gesproken dat het hebben van medewerkers veel administratieve lasten met zich meebrengt. Ook op dit terrein kan ons kantoor u van dienst zijn. Wij verzorgen complete loonadministraties maar stellen ook arbeidsovereenkomsten voor u op, informeren u over wel of niet verplichting van arbodienst, ziekteverzuimverzekeringen en dergelijke.

Belastingen

Er zijn maar weinig mensen die belasting betalen als hobby hebben. Voor de meesten betekent het een administratieve verplichting waar vaak onvoldoende kennis voor in huis is. Ook op dit terrein kunnen wij u van dienst zijn. Alle vormen van belastingen in Nederland worden door ons verwerkt. Omzetbelasting, loonheffingen, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, aangifte dividendbelasting en schenkingsbelasting.

In de meeste gevallen is de bij ons aanwezige kennis voldoende om u van dienst te zijn, maar mocht er een heel moeilijke fiscale klus zijn dan hebben wij contacten met diverse fiscalisten, registeraccountants en juristen om daar een deel van het werk uit te besteden zodat u ook in dat geval een goed advies krijgt.

Ons kantoor is aangesloten bij Fiscount en heeft daardoor meer achter de hand. Fiscount is namelijk een samenwerkingsverband met fiscalisten, juristen en registeraccountants en heeft administratiekantoren en accountantskantoren als relatie. Ook voor opleidingen van onze medewerkers maken wij gebruik van de mogelijkheden die Fiscount ons biedt.

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan is dat uiteraard altijd mogelijk.
U kunt ons benaderen via onze website of rechtstreeks telefonisch.

Meer informatie over BERGHUIZEN ACCOUNTANCY:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!