Flexwerken en vergaderen bij DROOM! in Arnhem

  • Zakelijke dienstverlening

Een inspirerend innovatiecentrum waar medewerkers met én zonder beperking in harmonie samenwerken.

Flexwerken en vergaderen bij DROOM! in Arnhem

Innovatiecentrum DROOM! in Elst (Gld) is een bijzondere onderneming – een vergadercentrum, bezorgservice en bakkerij – met een unieke bedrijfsvoering. DROOM! kijkt niet naar wat mensen niet kunnen, maar naar wat ze wel kunnen. Het innovatieve concept is gebaseerd op een krachtenbundeling van mensen met en zonder beperking. Hierdoor groeit trots, eigenwaarde en vreugde die weer overgebracht worden op de gasten. Want voor ieder mens is er een plek binnen de onderneming!

Vergaderen

Zoekt u een vergaderlocatie in regio Arnhem - Nijmegen? Bij DROOM! kunt u kosteloos (flex)werken en tegen een vergoeding vergaderen in diverse vergaderruimtes die variëren in grootte. Deze zijn te reserveren voor één of meerdere dagdelen: ochtend (08.00 - 12.00 uur), middag (13.00 - 17.00 uur) en avond (18.00 - 22.00 uur). Elke vergaderruimte beschikt over een flip-over of whiteboard waarop inspirerende en creatieve gedachten omgezet kunnen worden in beeld. Daarnaast is het ook mogelijk een beamer of microfoon te reserveren. In het hele gebouw is er gratis draadloos internet aanwezig. Gedurende de pauzemomenten is er de mogelijkheid een ontbijt, lunch, diner, ambachtelijk gebakje of borrel te nuttigen. Tijdens uw verblijf wordt u bovendien op geheel eigen wijze bediend door de medewerkers van DROOM!

Bezorgen

DROOM! Bezorgservice biedt de mogelijkheid om te lunchen op uw eigen locatie en heeft een uitgebreid assortiment vergaderpakketten om aan iedere wens te voldoen. Alle vergaderpakketten worden vers bereid door medewerkers van DROOM! Ook bestaat er de mogelijkheid om soep, fruit of (zuivel)drank erbij te bestellen. Het uitgangspunt is om gezonde maaltijden van uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs te leveren. De DROOM! Bezorgservice levert lunchmaaltijden in de gemeenten Overbetuwe, Lingewaard en de plaats Arnhem.

Appeltaarten

DROOM! heeft ook een afdeling Appeltaarten. Hier bakken medewerkers – die een afstand tot de arbeidmarkt hebben – dagelijks de lekkerste ambachtelijke Betuwsche appeltaarten. Samen met begeleiders van Stichting De Driestroom is DROOM! in staat om met deze mensen heerlijke appeltaarten te maken. De appeltaarten zijn geschikt voor tien tot twaalf personen en zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Voor thuis of op het werk!

Werken bij DROOM!

Bij innovatiecentrum DROOM! werken mensen met én zonder beperking samen werken in één team.  DROOM! kijkt naar wat de mogelijkheden zijn van mensen en legt de focus op de ontwikkeling hiervan. Elke medewerker draagt verantwoordelijkheid naar vermogen en leert door doen, voordoen en samenwerken. Een voorbeeld aan elkaar nemen is daarbij het uitgangspunt. Dit geldt voor alle medewerkers van DROOM!

Wat alle medewerkers bindt is de passie om in de keuken, bediening of bakkerij te werken. DROOM! wil een bedrijf zijn waar mensen zich thuis voelen. Medewerkers die trots zijn op hun werk en met plezier naar hun werk gaan, dat is het streven! Volwaardig meedoen in de maatschappij en het gevoel ergens bij te horen is het doel.

Online reserveren en bestellen

Vergaderingen, lunches en appeltaarten kunnen online gereserveerd en besteld worden op www.vergaderenbijdroom.nl.

Meer informatie over DROOM!:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!