Foodservice op verantwoorde wijze

  • Agrofood & Biobased

Deli XL is klanten in horeca, catering en de institutionele markt van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten.

Foodservice op verantwoorde wijze

Met passie voor food en passie voor service werken we aan het bereiken van een gezond resultaat. Voor onze medewerkers, voor onze klanten en voor ons bedrijf. Wij nemen daarbij actief en met een eigen visie onze verantwoordelijkheid voor klanten en de maatschappij.

Efficiënt in vers, diepvries en kruidenierswaren

Onze core business is het leveren van alles wat onze klanten nodig hebben om gasten, cliënten, bewoners of patiënten iets lekkers voor te zetten. Van verse ingrediënten tot versbereide producten. Van kruidenierswaren tot diepvriesproducten. Van tafelservies tot schoonmaakmiddelen. Totaalleverancier zijn gaat daarbij verder dan het hebben van een uitgebreid assortiment, wij bieden klanten ook allerlei ondersteunende diensten waardoor zij nóg efficiënter kunnen werken. Inspirerende magazines, slimme bestelsystemen en een minimum aan administratieve stromen zijn daar voorbeelden van.
  
Een fijnmazig distributienetwerk, met gespecialiseerde regionale vestigingen, verscentra, distributiecentra en een eigen wagenpark stellen ons daarbij in staat om op professionele en innovatieve wijze te presteren. Het zijn echter onze medewerkers die met passie voor service en passie voor food onze belofte aan klanten elke dag weer waarmaken.

Veel aandacht voor verantwoord ondernemen

Het assortiment van Deli XL speelt volledig in op de vraag naar verantwoorde producten. Niet alleen leveren wij een compleet assortiment biologisch, maar ook vindt u in ons assortiment volop eerlijke handel, verantwoorde vis en biologisch afbreekbaar non-food. Wij spelen hiermee in op de veranderende vraag van de consument en onze klant, maar geven zo bovenal invulling aan onze missie: een gezonde onderneming voor medewerkers, klanten en maatschappij.

Meer informatie?

Bezoek onze website www.delixl.nl en u vindt alle informatie over onze producten, diensten en excellente service.

Meer informatie over BIDFOOD EDE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!