Garage Kant viert 50 jaar weg- en watertransport

  • Automotive

Transporteurs, chauffeurs en de scheepvaartindustrie rekenen al 50 jaar op de kennis en kunde van Garage Kant. Afgelopen jaar vierde het van origine Nederlandse bedrijf deze bijzondere verjaardag met het totale team dat uit zo’n 130 medewerkers bestaat.

Garage Kant viert 50 jaar weg- en watertransport

Hoofddealer Volvo Trucks

Garage Kant, met één vestiging in Nederland (Hulst) en vijf vestigingen in België, is hoofddealer van Volvo Trucks en kent het Zweedse merk als haar eigen broekzak. “Als transporteurs bij ons binnenkomen met hun combinatie dan weten ze dat ze goed geholpen worden. Tegenwoordig zitten vrachtwagens vol met elektronica. Daar kan een storing in optreden. Onze medewerkers kennen zo’n vrachtwagen van binnen en van buiten. Als hoofddealer van Volvo kunnen wij onze klanten daardoor heel snel en gericht helpen. Onze ‘Kant trailer repair’ in Antwerpen zorgt ervoor dat de chauffeur weer snel de weg op kan”, vertelt Brigitte Kant, directeur Kant NV.

Kant Marine en Industrie N.V.

Naast Volvo Trucks, Volvo Bus services, de lichte bedrijfswagens van Nissan Trucks en Renault Trucks in Nederland, is Kant ook gespecialiseerd in levering en onderhoud van industriële- en scheepsmotoren voor de beroeps- en pleziervaart. “Wij zijn een officieel erkend Volvo Penta Center en leveren ook Volvo Penta onderdelen.” Nieuwpoort heeft de meest noordelijke open haven van Noord-Europa. Een ideale locatie voor Kant Marine en Industrie. “Wij leveren, plaatsen en onderhouden bijvoorbeeld de motoren voor stakkers, dat zijn de grijpmachines die containers van de ene op de andere vrachtwagen plaatsen”, aldus Brigitte Kant.

Servicepunten Garage Kant

De vestigingen van Garage Kant, in Antwerpen, Beerse, Olen, Sint-Niklaas en Hulst, zijn bijzonder gunstig en strategisch verspreid over de westelijke grenszone van Nederland en België. Zo is er altijd een serviceadres en een aanspreekpunt bij u in de buurt. Brigitte Kant: “In de haven van Antwerpen leveren we vooral trekkers, die de containers vanuit de haven naar de eindbestemming brengen en vice versa. In de rest van België zijn we meer gericht op de combinatie van trekker met oplegger. Maar op al onze vestigingen helpen we onze klanten van A tot Z. Van financieringen en leasings tot onderhoudscontracten en van systemen voor vlootmanagement en verbruiksmanagement tot verzekeringen en verhuur op korte termijn.”

Vrachtwagen kopen?

Bent u van plan een vrachtwagen aan te kopen, te huren óf heeft uw trekker met oplegger mankementen? Dan bent u bij Garage Kant aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 114 313 578 of stuur een e-mail naar info@kant.nl.

Auteur: Olga Heeren, Communicatiebureau REDACT

Meer informatie over VOLVO GROUP TRUCK CENTER HULST:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!